Koncertas buvo laikinai sustabdytas, o prastai pasijutusius žiūrovus gaivino medikai. Laimei, visai netrukus abu į koncertą atvykę asmenys pasijuto geriau, tačiau įvykis, akivaizdu, sujaudino ir ant scenos stovinčią atlikėją.

Paskui Monika Liu tęsė pasirodymą, tačiau prieš kone kiekvieną dainą pasiteiraudavo žiūrovų, ar šie jaučiasi gerai, ar nėra daugiau tokių, kuriems reikėtų medikų pagalbos.

Gegužę žiūrovus prie ekranų prikausčiusi dainininkė tarptautiniu mastu sulaukė komplimentų ne tik dėl nesenstančio muzikos skambesio, profesionalaus vokalo, bet ir dėl išskirtinai elegantiško įvaizdžio – italų mados žurnalas „Vanity Fair“ ją titulavo rafinuočiausia vakaro žvaigžde. Sėkmingo pasirodymo dėka lietuvių kalba pirmą kartą suskambo milijonų stebimo konkurso finale.

Jungti tai, kas sena ir nauja, kurti ir dalintis sentimentais jau tapo savotiška Monikos Liu vizitine kortele. Tad ir naujausias darbas „Bossa“ išsiskiria savo skambesiu bei nukelia į svajingą, bet tuo pačiu dramatišką atlikėjos pasaulį. Lietuviškos muzikos kataloge retai sutinkamu bosanovos stiliumi parašyta daina, anot kūrėjos, puikiai atspindi lietingos vasaros vakaro nuotaiką.

„Dievinu bosanovos stilių, tad visad norėjau parašyti tokią dainą. Jos ritmas tiesiog kviečia šokti – nesvarbu, ar su draugais leidžiant laiką gamtoje, ar vienam būnant namuose, laukiant kol baigsis liūtis“, – sakė Monika Liu.

Kalbėdama apie kūrinio reikšmę, atlikėja lieka paslaptinga: „Tai daina apie dramatišką meilę, išsivadavimą ir pražūtingą aistrą. Baisu net pasakoti, apie ką iš tikro yra jos žodžiai, bet pasistengsiu tai padaryti gyvai, koncerte.“

„Bossa“ – jau antrasis singlas iš būsimo antrojo Monikos Liu albumo lietuvių kalba, kuriame klausytojai ras ir plačiai pamiltus „Sentimentus“. Tiesa, planus jį išleisti gerokai pakoregavo pandemija ir karas Ukrainoje, tad atlikėja džiaugiasi galiausiai galinti pasidalinti savo kūryba su klausytojais.

Abu singlai gyvai suskambo liepos 21 dieną Trakų pilyje vykusiame iki šiol didžiausiame soliniame atlikėjos koncerte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją