Britų prodiuseris Calvinas Harrisas jau rugpjūčio 5 dieną ruošiasi pristatyti albumą „Funk Wav Bounces Vol. 2“, kuriame skambės ir naujasis singlas. „Stay With Me“ dainuoja ir Justinas Timberlake‘as, ir Pharrelis, ir kylanti žvaigždė Halsey.

Ne mažiau nei pati daina įtraukiantis yra ir „Stay With Me“ vaizdo klipas, kuriame pasirodo visos keturios minėtos muzikos žvaigždės. Klipas yra įkvėptas septyniasdešimtųjų psichodelinės estetikos, o jo filmavimo užkulisiais savo socialiniuose tinkluose pasidalino tiek J. Timberlake‘as, tiek Pharrelis.

Tai yra pirmas kartas, kai superprodiuseriu vadinamas Calvinas Harrisas bendradarbiauja su Justinu Timberlake‘u ir Halsey, tačiau jau antrasis – su Pharreliu (bendradarbiavo kuriant Calvino albumą „Funk Wav Bounces Vol. 1“).

Nors „Stay With Me“ kūrinys pasirodė vasarai persivertus į antrąją pusę, gerbėjai džiaugiasi dar vienu vasaros ir vakarėlių hitu. Tai yra jau trečiasis Calvino Harriso kūrinys šiemet. Prieš tai pasirodė singlai „Potion“ su Dua Lipa ir „New Money“ su reperiu 21 Savage.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją