„Tai – viena ilgiausių mūsų dainų, kurios dvi dalys tarsi išsiskiria į atskiras realybes. Norim, kad ji išjudintų žmones ir įkvėptų smarkiai bėgti į priekį bei prisiminti, jog laikas lekia ypatingai greitai“, – naujausią kūrinį pranešime spaudai pristato grupės narys Karolis Lamsargis.

Gerokai gilesnio ir sunkesnio skambesio kūrinį nei įprasta grupei „Egomašina” įrašė elektroninės muzikos kūrėjas „Palmės Žiedas”, o į stoner doom gelmes nerianti daina šiandien pasirodo ir su vaizdo klipu, kurį sukūrė menininkas Normatonis.

„Su juo norėjome bendradarbiauti nuo tos dienos, kai instagrame atradome jo kūrinius. Jo stilius iškart lipo šitai dainai. Davėm jam laisvę, o jis duoda laisvę klausytojams interpretuoti klipą savaip. Nebandom idėjų kišti žmonėms į galvas“, – sako grupės nariai.

„Nebejaučiu Laiko“ jau skamba visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose: Apple Music, Deezer, Google Play, Youtube, Spotify ir kt.

„Egomašina” naujausią kūrinį gyvai išgirsti kviečia liepos 4 dieną, menų fabrike „Loftas“ Vilniuje. Grupė tądien apšildys sunkiasvorius „Red Fang“ – vieną žymiausių stoner roko žanrui priklausančių grupių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją