Ten Walls neseniai grįžo iš turo po Meksiką ir Mauricijų. Netrukus ir vėl leisis į gastroles. Šįkart pasirodys Maroke, Juodkalnijoje, Turkijoje, taip pat sugrįš groti ir į Meksiką. Jau šį ketvirtadienį jo koncerto laukia ir Vilniaus publika. Kaip rašoma pranešime spaudai, šių pasirodymų metu jis pristatys savo naują programą.

Sūnaus gimimas įkvėpė muziką

Pastarieji Ten Walls įrašai buvo ypatingi. „AA“ dedikuotas pernai anapilin išėjusiam kūrėjo tėvui, o pastarasis – „My Child“ – šiemet gimusiam sūnui, todėl jame galima išgirsti ir lopšinių motyvų, ir kitų išskirtinių garsų, kurie muzika tarsi papildo sekamą pasaką.

Sūnaus gimimas įkvėpė ne tik muziką, bet ir pakeitė gyvenimą: „Pavyzdžiui, prieš renginį nėra pre-parčių, o po renginio – after-parčių. Dabar man svarbiausia neišsibalansuoti, kokybiškai atlikti savo darbą, o likusį laiką skirti šeimai. Sūnus kas dieną džiugina naujais dalykais, kurie labai stipriai paliečia mano širdį“, – atvirauja Ten Walls.

Netrukus pasirodys daug naujos šokių muzikos, pristatymas – jau šį ketvirtadienį

Muzikaliai Ten Walls pastaruoju metu yra itin produktyviame režime: „Taip, per pastaruosius metus išleidau kelis albumus, bet netrukus išleisiu dar daugiau šokių muzikos kūrinių“.

Pandemijos metu, belaukiant sūnaus, Ten Walls daug laiko leido studijoje: „Sukūriau daug ir originalios muzikos, ir remiksų. Vilniuje dar jų niekada negrojau, tad šįkart bus nemažai naujienų, bet, žinoma, sugrosiu ir hitus.“

Paskutinį kartą sostinėje Ten Walls grojo prieš porą metų pristatydamas albumą „Lights for the Dreams“.

„Tikrai atėjo atėjo laikas koncertui Vilniuje“, – sako pasaulinio garso kūrėjas ir kviečia pasišokti į „Vasaros Terasa“ jau šį ketvirtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją