Akivaizdu, kad lietaus nepabūgusi publika pasirinko teisingai – „Vasaros terasoje“ buvo išties karšta. Atlikėjas juokavo, kad lietus jo muziką tik pagyvina ir suteikia dar daugiau žavesio, rašoma spaudos pranešime.

„Albumas vadinasi „Šaltos bangos“, ar gali būti dar simboliškiau, kai lyja lietus. Tačiau coldwawe muzikos skambesiui tokios gamtos išdaigos tik padeda ir sukuria ypatingą atmosferą“, – dar prieš koncertą juokavo žinomas kūrėjas.

Atlikėjas savo koncertą pradėti patikėjo jaunai grupei iš Kauno „Lik“, kurie pradėjo lietingą koncertą ir ne vieną kartą dėkojo Gamkai už šią galimybę.

Gamka su grupe koncertą pradėjo jau pamėgta klausytojų daina „Rūmai Miškai“, o kūriniui pabaigus atlikėjas juokavo, kad tik atsikėlęs su komanda sprendė, ar koncertą perkelti.

„Nuo pat ryto galvojome, ar koncertą perkelti dėl oro sąlygų, tačiau nusprendėme, kad tokiai muzikai šis oras pats tas“, – nuo scenos kalbėjo Gamka.

Vėliau koncerte nuskambėjo ir kitos albume „Šaltos bangos“ esančios dainos. Tokios kaip „Sutemus“, „Supynės“, „Nerandam vietos“, „Žmogus ir takelis“ bei kitos.

Daugybės gerbėjų aplodismentų sulaukė vos prieš keletą dienų su vaizdo klipu pasirodęs kūrinys „Šaltos bangos“. Šį kūrinį atlikėjas įvardija kaip titulinę albumo dainą.

Susirinkusi publika visiškai pašėlusi nuskambėjus debiutiniam kūriniui „Ne toks“, kuris šiuo metu yra vienas populiariausių muzikos pasiklausymo platformos „Spotify“ grojaraštyje „Lithuania Viral 50“.

Koncertą atlikėjas užbaigė kūriniais „Jau žinau“, „Ir vėl“ bei „Kritai“. Iš publikos ovacijų buvo galima suprasti – Gamka, tai dar viena ryški asmenybė Lietuvos muzikos pasaulyje.

Dainininkas ne tik sugebėjo išlaikyti dėmesį viso koncerto metu, bet ir pasibaigus paskutiniajam kūriniui sulaukė daugybės šūksnių „pakartot“.

Atlikėjas tą ir padarė – dar kartą atliko jau gerbėjų pamėgtą kūrinį „Rūmai Miškai“. Tiesa, šį kartą jau ne vienas – sceną pasikvietė atlikėją „Garbanotas“ ir užleido vietą prie mikrofono. Šis Gamkos žingsnis sulaukė daugybės ovacijų.

Koncerto sostinėje nepraleido dainininkai Vaidas Baumila, Justė Arlauskaitė – Jazzu, Vilius Popendikis, Remis Retro ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją