„Įprastai siejame vasarą su šiltais orais, paplūdimiais, planuojamomis atostogomis, gero laiko praleidimu su draugais. Tikiuosi, kad ši daina taip pat asocijuosis su šiais dalykais ir džiugins klausytojus šiltuoju sezonu. Nepriklausomai nuo to, kiek šią vasarą bus saulės spindulių, pačioje dainoje slypi daug šilumos, nes ji yra apie norą parodyti jausmus savo brangiausiam žmogui“, – pasakoja dainos autorius.

Ištikimiausi atlikėjo gerbėjai jau turėjo galimybę susipažinti su daina kiek anksčiau, nes „Šalia“ jau yra skambėjusi gyvai atlikėjo koncertuose, rašoma spaudos pranešime.

Audrius Petrauskas-Gebrasy

„Koncertuoti visuomet yra labai smagu, tačiau tuo pačiu ir labai didelis iššūkis, nes žinau, kad didžioji dalis mano atliekamų dainų klausytojams bus dar negirdėtos. Visuomet stebiu, kaip publika reaguoja į mano atliekamą muziką, todėl labai gera matyti, kad ši daina patinka ir man, ir publikai. Komandoje ilgai nesvarstėm – žinojom, kad būtent ši daina bus mūsų šios vasaros singlas“, – prisipažįsta atlikėjas.

Atlikėjas taip pat entuziastingai pasidalino ir savo svarbiausiais šių metų planais.

Audrius Petrauskas-Gebrasy

„Po „Eurovizijos“ finalo reikėjo šiek tiek laiko pagalvoti, neskubėjau leisti naujų dainų. Grįžau prie to, dėl ko muziką myliu labiausiai – kūrybos. Kartu su prodiuseriu praleidome nemažai laiko studijoje tobulindami jau pradėtus darbus bei rašydami naujas dainas, kad turėtume daugiau laisvės rinktis. Norėjosi kuo daugiau visko paruošti, kad klausytojus naujomis dainomis galėtume nustebinti dažniau. Tačiau pagrindinis metų tikslas yra pasibaigti savo pirmąjį albumą, kurį palydėtų ir keli albumo pristatymo koncertai Lietuvos didmiesčiuose. Norint papildomai suintriguoti, galiu išduoti, kad tarp dainų bus ir pirmasis mano duetas“, – atskleidžia Gebrasy.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją