Visų mėgstamiausi alų naikinantys, zombius triuškinantys, oro gitarų varžybų vertinimo komisijos herojai „Red Fang“ sugrįžo išleidę naują albumą ir daro tai, ką visada mokėjo geriausiai – kuria kokybišką roką ir rengia stiprius gyvus pasirodymus, rašoma spaudos pranešime.

Nuo pat susikūrimo, iš Oregono kilę „Red Fang“ stengėsi kurti sunkią, įsimintiną muziką, kurią lydi subtilūs aspektai. Jų skambesys – savitas ir įsimintinas, kuriame susiduria įtikinami tekstai ir sunkios roko euforijos mišinys, patinkantis ir užkietėjusiems metalistams, ir studentams.

„Red Fang“ sugebėjimas rasti aštriausius kabliukus užtikrino, kad muzikos pasaulis iš karto juos įsidėmėtų.

Praėjus vos vieneriems metams po pirmojo „Red Fang“ pasirodymo, jie jau atidarinėjo žanro senbuvių „Melvins“ ir „Big Business“ koncertus, o netrukus pradėjo rodytis žymiausiuose žanro festivaliuose.

Albumu „Arrows“ „Red Fang“ dar kartą įrodė, kad jie – aukščiausio lygio dainų autoriai, įvaldę sunkiosios muzikos meną ir nežiūrintys į save pernelyg rimtai bei gebantys išlaikyti originalumą.

„Nenorėčiau būti šios grupės nariu, jei visada darytume tą patį. Man patinka kūrybą stumti į priekį, nesvarbu, kokia kryptimi. Tai reiškia, kad mes vis dar esame grupė“, – portalui „American Songwriter“ sakė grupės vokalistas Bryanas Gilesas.

Parašytas ir įrašytas 2019 metų pabaigoje, „Arrows“ sugebėjo atsitiktinai užfiksuoti troškimą pabėgti ir kiekvienam pažįstamus izoliacijos padarinius.

Amerikiečius „Lofte“ apšildys smarkieji „Egomašina“ – tarp garažinio roko, synth pop ir post punk garsų riedanti grupė. Gali tikėtis taškančios energijos, aštrių gitarų ir intensyvaus judesio.

Gerbėjai Lietuvoje išgirsti „Red Fang“ ir jų naujausią albumą galės liepos 4 dieną, menų fabrike „Loftas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją