Dainų kūrėja ir atlikėja sako, kad eilės ir natos susidėliojo magiškai: „Tuomet buvau viena. Supratau, kad meilė yra laisvė, nutrinanti bet kokias ribas...“

I.T. naujos dainos „Padovanok man save“ vaizdo klipe – įkūnytas moteriškumas, santykis tarp tos pačios lyties atstovų. Atlikėja sako, kad tokiu būdu norėjo perteikti draugiškumo, vienybės, gilaus ryšio, meilės sampratą, rašoma spaudos pranešime.

Atlikėja Ingrida Toleikytė – I.T. / Foto: Vilma Zalanskaitė

Jos teigimu, moterys, moteriškumas, abipusis ryšys – ypatinga dovana kiekvienai dailiosios lyties atstovei, ieškančiai ir surandančiai gilų ryšį ir prasmę.

„Kiek kartų, dienų ar naktų šokote su savo draugėmis, glostėte viena kitai plaukus, glėbesčiavotės, juokiatės ir verkėte? Moteris – ypatingas sutvėrimas. Dieviškas kūrinys. Mes visos esame paslaptingos, kitokios, ypatingos, geidulingos, protingos, žavios, seksualios, juokingos, valdingos, kuklios – ir visa tai vienu metu sutelpa į vieną asmenybę“, – sako I.T.

Savo gyvenime įvairių išgyvenimų patyrusi dainininkė pabrėžia, kad naujoji daina taip pat itin glaudžiai savo prasme sietina su meile savo kūnui. Anot jos, trūkumų kiekvienas gali rasti, nuvertinti save ir neišmokti mylėti. Tačiau žurnalų viršelių, socialinių tinklų filtrais apdoroti sintetiniai atvaizdai neturi griauti savivertės.

Atlikėja Ingrida Toleikytė – I.T. / Foto: Vilma Zalanskaitė

„Nereikia lyginti savęs su kitais. Neverta savyje ieškoti trūkumų. Išmokti save mylėti – ne visada lengva, bet įkandama užduotis. Dievas taip sutvėrė, kad kiekvienas esame savitas, išskirtinis, unikalus, vienetinis egzempliorius. Nepriklausomai nuo lyties, socialinio statuso.

Nesislėpkime po susigalvotomis kaukėmis, nesigėdykime savo kūno, minčių, būdo. Visos baimės atsiranda mūsų pačių galvose, tikiu, kad kiekvieno iš jūsų gyvenime atėjo ar dar ateis akimirka, kai išsivaduosite.

Mes visi sutverti būti laimingais ir mylėti. Man tai jau pavyko įgyvendinti... Nusimeskite visus pančius!“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją