Šiandien naujausia daina „Mėnulio šviesoje“ pasiekiama jau visiems klausytojams. Pasak Jazzu, naktis yra neatsiejama jos gyvenimo dalis, kuomet atsiranda tarsi antras kvėpavimas. Būtent tai ir apibūdina naujausią kūrinį, rašoma pranešime spaudai.

„Visada buvau nakties ritmu gyvenantis žmogus. Koncertai, kūryba – visas mano gyvenimas vyksta naktį. Labai mėgstu nakties tylą, kai išeinu paryčiais viena pasivaikščioti Vilniaus gatvėmis, ilgai skaitau, naktį apskritai tarsi toks antras kvėpavimas man atsiranda. O vasarą iš viso nėra laiko miegot – tiek nuotykių, atostogos, jūra, šokiai iki ryto. Susidėliojo romantiškas priedainis, tada atsirado daina“, – apie naujos dainos įkvėpimą pasakoja Jazzu.

Kiekviena Jazzu muzikinė naujiena pasitinkama su didžiuliu džiaugsmu, tad ir šį kartą klausytojai neliko abejingi – visai neseniai atlikus kūrinį pirmuosiuose vasaros koncertuose, publika buvo vieninga ir su ovacijomis prašė pakartoti.

„Ši daina jau skamba koncertuose – nuo pat pirmojo pagrojimo žmonės prašė pakartot, tai yra geriausias ženklas, prognozuojantis, kad daina reikalinga ir aktuali. Kaip kitaip – vasara yra pats romantiškiausias metas, kai norisi iki ryto šėlti, dalintis paslaptimis, įsimylėti ir pasileisti plaukus“, – neslėpdama džiaugsmo pasakoja žinoma moteris.

Liepos 9 d. – Palūšės valtinėje, liepos 22 d. Šiauliuose, Ch. Frenkelio viloje, liepos 29 d. Palangos koncertų salėje, rugpjūčio 12 d. Marijampolėje, „Hikvision“ arenos kiemelyje, rugpjūčio 16 d. Kaune, VDU Botanikos sode, rugpjūčio 20 d. Klaipėdoje, Jono kalnelyje, rugpjūčio 25 d. Trakų pilyje, rugpjūčio 26 d. Alytaus kultūros centro amfiteatre, o vasarą užbaigs rugpjūčio 27 d. Raudondvaryje, festivalyje „M.A.M.A. vasara“.

„Labai lauksiu visuose vasaros koncertuose su naujomis dainomis bei tomis, kurias jau gerai žinote. Pabūsime kartu mėnulio šviesoje“, – kviesdama į vasaros koncertus sako Jazzu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją