Niko Barisas dar žiemą dalinosi savo patirtimis ir išgyvenimais, kurie jį atvedė į šį kūrybos etapą, kuriuo jis šiuo metu gyvena ir dalinasi su savo gerbėjais.

Atlikėjas neslepia, kad šiuo metu praleidžia didžiąją savo laiko dalį studijoje ir yra pilnai atsidavęs kūrybai. Pasakodamas apie savi naujausią kūrinį, taip pat užsimena ir apie vieną labai svarbų dalyką – naują albumą.

„Šiuo metu esu naujam kūrybiniam etape, ruošiu labai daug muzikos, esu parašęs beveik visą albumą. Esu labai laimingas ir džiaugiuosi, kad pagaliau galiu dalintis naujos kūrybos vaisiais su savo klausytojais. Tad vasaros pradžiai pristatau naują kūrinį „Problema“.

Apie patį kūrinį Niko Barisas per daug nepasakoja – „Tikiuosi, kad kiekvienas žmogus, kuris klausysis kūrinio, jame ras savo žinutę, kurią nori iš jos išsinešti. Rašydamas dainą joje dalinuosi savo tam tikrais išgyvenimais, emocijomis ar mintimis, bet muzika ir yra tuo žavi, kad tame pačiame kūrinyje visi randa kažką sau ir savo.“ – mintimis dalinasi atlikėjas.

Kviečiame pasiklausyti naujausio kūrinio „Problema“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją