„Supratau, kad yra nemažai tikrai nežinančių. Net ir tarp tų, kurie vairuoja automobilius. Tai tiems, kas tikrai nežino, atsakymas yra dainos vizualizacijoje“, – šypteli Denisas.

„Iš tiesų, pavyko tarsi merginų himnas. Esu tikras, kad yra daugybė vienišų panų, kurios gyvena paprastą rutininį gyvenimą: eina į darbus, grįžusios namo žiūri serialus, išsiplauna indus ir keliauja miegoti... Nors svajoja visai apie kitokį vakarą. Apie tai, kaip papuošusios pralekia prabangiu automobiliu per naktinį miestą ir visi į jas atsisuka. Tai daina ir yra apie mergaičių svajones, o ne apie prabangią mašiną, kaip kažkas gal jau spėjot pagalvoti. Dainos antras neoficialus pavadinimas yra „Mergaitei išeiginė“, – sako dainininkas.

„2Kvėpavimas“ – žaibiškai internete išgarsėjusi ir greitą populiarumą išlaikyti sugebėjusi muzikos grupė. Šiuo metu net 6 jos kūriniai jau yra perkopę milijono ribą („Leidžiu tau viską“ – 8, 5 mln., „Paranoja“ – 5 mln., „Vasarinė mergaitė“ –3,7 mln., „Kukliai pasėdėsim“ – 2 mln, „Magija“, „Greiti ir įsiutę“ – kiekvienas virš milijono).

Grupė išleido debiutinį albumą „Leidžiu tau viską“ ir toliau aktyviai koncertuoja. Artimiausias pasirodymas birželio 18 d. – Pakruojyje, o per Jonines „2Kvėpavimas“ visus kviečia į Šiaulius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją