„Dainos idėja susiformavo ne tik stebint aplinkinius žmones, bet ir kažkiek savireflektuojant – dažnai gali pasirodyti, jog esame amžinai užsiėmę, neturintys laiko ar paskendę savo reikaluose, nors, dažniausiai tai – savęs ir kitų apgaudinėjimas“, – apie dainą pasakoja Lukas.

Atlikėjas pripažįsta, kad kuo toliau, tuo stipriau kūryboje norisi pasijuokti iš beprasmiškų ir absurdiškų situacijų, perdėto apsimetinėjimo ir dirbtinumo gyvenime, rašoma spaudos pranešime.

Kartu su nauja daina, Lukas pristato išskirtinį koncertą su gyvo garso grupe, kuris vyks birželio 14 dieną, „Downtown Forest Hostel & Camping“ erdvėje, Užupyje.

Tai yra pirmas kartas, kai atlikėjui dainą įrašyti padėjo bičiuliai, kurie taip pat kartu pasirodys ir šią savaitę vyksiančiame koncerte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją