Kitais metais italų populiariosios muzikos žvaigždė švęs savo 60 metų jubiliejų. Daugiau nei pusę savo gyvenimo jis yra vienas žinomiausių atlikėjų pasaulyje, pardavęs per 70 mln. albumų. Jo atliekamos meilės dainos ir balsas nepalieka abejingų, o pasaulinė šlovė tik auga. Po trejų metų pandeminės pauzės E. Ramazzotti į didžiausias pasaulio arenas grįžta su nauju albumu „Battito Infinito“ ir dar įspūdingesniu bei kitus jo šou pranokstančiu pasirodymu, kurio premjera įvyks rugsėjo 15 d. Ispanijoje. Vėliau atlikėjas aplankys Šiaurės, Centrinę ir Pietų Ameriką, o paskui grįš į Europą, kur gegužės 11 d. surengs savo šou ir Kauno „Žalgirio arenoje“.

Naujas albumas „Battito Infinito“ ir koncertinis turas žymi naują E. Ramazzotti karjeros etapą, kuriame jis paruošė daug staigmenų. Jau rytoj atlikėjas pristatys dainą „AMA“ iš rugsėjį pasirodysiančio naujo albumo. Ši daina yra meilės ir laisvės himnas, kviečiantis mylėti be ribų, apribojimų ir kliūčių, rašoma spaudos pranešime.

Dainininkas, kurio balsas atpažįstamas visame pasaulyje, mėgsta kartoti, kad muzika yra jo kraujyje, todėl jis nuolatos stengiasi augti kaip muzikantas ir tobulėti kaip atlikėjas. „Manau, kad koncertai yra geriausias būdas švęsti naujų dainų pasirodymą. Ruošdamasis naujam turui, aš atidaviau visą save, sekiau kiekvieną etapą, rūpinausi kiekviena detale ir niuansu, todėl kiekviename iš būsimų koncertų bus maža dalelė manęs ir mano istorijos. Negaliu sulaukti, kada vėl galėsiu apkabinti savo gerbėjus iš viso pasaulio, nes tikiu, kad tai geriausias būdas įveikti šį sudėtingą momentą ir vėl pradėti kurti muziką“, – sako E. Ramazzotti.

2019 m. Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertavęs atlikėjas įrodė, kad kiekvienas jo naujas šou yra dar įspūdingesnis ir pilnas pažangiausių technologinių bei kūrybinių sprendimų, o balsas ir dainos, kurios yra puikiai pažįstamos jau kelioms kartoms, kaskart sužadina šiltus prisiminimus ir emocijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją