Gabija džiaugiasi ir vertina „X faktoriuje“ užsimezgusią pažintį su ne vieną hitą sukūrusiu prodiuseriu. Sukurti dainą Gabiją įkvėpė pokalbiai su draugais apie pasimetimą, paklydimus santykiuose ir ryžtą viską užbaigti. Dainininkė kalba apie tai, kad reikia nebijoti paleisti ir keliauti link pokyčių, rašoma spaudos pranešime.

„Galutinį dainos variantą girdėjo kol kas dar mažai žmonių, daugelis išgirs kūrinį pirmą kartą. Man patinka bandyti ir tobulėti, todėl nebijau likti nesuprasta. Beje, ši diena man dvigubai svarbi. Dainą išleidžiu tą rytą, kai ginsiuosi savo baigiamąjį bakalauro darbą“, – pasakoja Gabija.

Gabija Aleknavičiūtė

Atlikėja džiaugiasi, kad ši vasara itin darbinga, laukia daug suplanuotų koncertų. „Liepą kartu su kitais „X faktoriaus“ dalyviais pasirodysime miesto festivalyje „Vilnius ORE“ Vingio parke. Taip pat, yra numatytų ir kitų vasaros pasirodymų“, – kalba projekte dėl galingo balso ir artistiškumo nuolat girdėjusi Gabija.

Šiuo metu vyksta atrankos į jubiliejinį „X faktoriaus“ sezoną. Norintys dalyvauti kviečiami pildyti dalyvio anketą ir gauti bilietą į didžiąją sceną. Svarstantiems, dalyvauti projekte ar ne, Gabija linki, kad baimę nugalėtų didelis noras – po to viskas įvyks savaime. Mergina įsitikinusi, kad projektas yra puiki platforma pradedantiems atlikėjams, negalintiems gyventi be muzikos ir norintiems save parodyti plačiai visuomenei.

„Svarbiausia yra tikėti tuo, ką darote ir pagalvoti, kaip bus smagu po to atsiminti gerą patirtį. O ji tikrai yra neįkainojama. Patirsite daug gerų emocijų ir leisitės į gyvenimo nuotykį, kurio niekada nepamiršite“, – dalyvauti „X faktoriuje“ ragina Gabija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją