Šią vasarą muzika, gimusi iš aistros, sapnų, kelionių, jausmų ir patirčių, visa galia išsiverš išskirtinės energetikos Jazzu pasirodymuose. Jos superhitai leis klausytojui pilnais plaučiais sugerti žydinčios vasaros aromatą, pasivaikščioti su atlikėja basomis per svajones ir prisiminimus, klausytis jos išpažinimų ir drauge išjausti tai, kas verčia širdį plakti stipriau.

Šiuos metus atlikėja pradėjo gražia premjera – daina „Sapnas“, kuri, pasak Jazzu, išvadavo ją iš begalinio skausmo ir privertė atsikratyti iliuzijų, paskatino jas išsklaidyti ir paleisti.

„Dainą „Sapnas“ rašiau sielos gijimo laikotarpiu. Tai daina apie ėjimą į šviesą, apie grįžimą į save“, – sakė atlikėja. Po dainos premjeros ji leidosi į koncertinį turą „Sapnas“, kuris prasidėjo Londone ir sėkmingai tęsėsi Kaune bei Dubline.

Paskui dainininkė leidosi į ilgą, egzotinę kelionę, kuri ją stipriai inspiravo, ten gimė nemažai naujų kūrinių. Pasisėmusi jėgų ir grįžusi į mylimą Lietuvą, ji jau laukia susitikimų su savo gerbėjais, kurie įvyks 3-juose miestuose.

„Šią vasarą kviečiu visus susitikti ypatingose vietose ir pajusti mūsų vienybę bei stiprybę: Palangoje, kurioje juntama Baltijos jūros galia, Trakuose, kurie primena apie mūsų didingą praeitį bei Kaune – laisvės mieste. Kiekvienas iš šių miestų turi savo ypatingą energetiką ir dainos, skambančios juose, kiekvieną kartą įgauna vis naujų reikšmių“, – kalba Jazzu, kviesdama į vasaros koncertus.

Laukia nuoširdūs, jausmingi ir gaivališki muzikiniai vakarai, kuriuose skambės tokie Jazzu superhitai, kaip „Apie Tave“, „Vasara“, o taip pat – ir jos naujausios, iš kelionės parsivežtos dainos.

Pirmasis J. Arlauskaitės-Jazzu ir grupės koncertas įvyks liepos 29 d. Palangos koncertų salėje, rugpjūčio 16 d. – Kauno VDU Botanikos sode, o rugpjūčio 25 d. atlikėja surengs koncertą Trakų pilies kieme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją