Po pasirodymo šių metų Nacionalinėje Eurovizijos atrankoje su daina „Up“ Voldemars kiek atsitraukė nuo muzikinės veiklos, daugiau dėmesio skyrė savo merginai su kuria neseniai susižadėjo, taip pat intensyviai darbavosi filmavimo ir fotografijos srityje, su mokiniais ruošė renginius Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centre kur atlikėjas darbuojasi jau gerą eilę metų, tačiau viduje įsišaknijusi meilė muzikai neleido ilgam atitolti nuo kūrybos.

Dainininkas jau yra paruošęs ne vieną ir ne dvi autorines muzikines staigmenas klausytojams, tiesa dar liko nufilmuoti porą klipų ir vienai dainai suteikti galutinį skambesį. Kol šie kūriniai išvys dienos šviesą Voldemars su savo grupe The BreakHearters pristato dainą „Leilos Akys“ kurią gyvai atliko ir nufilmavo legendinėje Lapių studijoje.

Voldemars šiandien švenčia savo 42-ąjį gimtadienį, tad ta proga šią optimizmu dvelkiančią dainą jis skiria visiems Lietuvos žmonėms.

„Daina „Leilos akys“ prieš porą metų gimė labai spontaniškai. Tuo metu dar gyvenant vienišiaus gyvenimą internete dėmesį atkreipė vienos merginos nuotrauka, parašiau ir pagyriau jos akis, o ji pasiūlė sukurti dainą apie jas. Susilažinau, kad aš tai padarysiu per 20 minučių. Lažybas laimėjau. Taip gimė šis kūrinys kurio atsiradimo istorija dabar sukelia šypseną – sako dainos autorius.“

Voldemars su grupe jau spėjo atlikti šį kūrinį ne viename koncerte ir žmonės jį priimdavo itin šiltai. Atlikėjas tikisi, kad ir Jums jis patiks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją