Jau pirmasis festivalio atlikėjas pateikė staigmeną - į sceną kart su grupe „Jautì“ pakilo ir dvi viešnios - dainininkės Gabrielė Vilkickytė ir Monika Liu. kartu su rokeriais atlikusios dainas „Pražys“ ir „Ten, kur tu“.

Šįvakar pirmąkart mjūsų šalyje koncertuosianti grupė „Måneskin“ paskutinę repeticiją prieš šou Vilniuje suregė Vokietijoje. Savaitgalį vykusiuose festivaliuose „Rock Am Ring“ ir „Rock Im Park“ groję populiarieji italų rokeriai sužavėjo daugiau nei 100 tūkst. muzikos gerbėjų.

„Pirmosios dvi festivalių sezono dienos buvo beprotiškos! Iki pasimatymo kitoje stotelėje - Lietuvoje! Būkite pasiruošę!“, - linkėjimus mūsų šaliai siunčia grupės „Måneskin“ muzikantai.

Meilės mūsų šaliai neslepianti populiarioji Italijos roko grupė vienintelį koncertą mūsų šalyje surengs jau šiandien. Įspūdingiausiu metų šou pretenduojantis tapti „Måneskin“ koncertas vyks didžiausioje šalyje koncertų aikštelėje Vingio parke Vilniuje. Garsiųjų Italijos rokerių pasirodymas taps vienos dienos muzikos festivalio „Summer In The City“ programos vinimi.

Bilietus į išskirtinį „Måneskin“ koncertą festivalyje „Summer In The City“ galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete: www.bilietai.lt

„Måneskin“ bus ne vienintelė festivalio „Summer In The City“ žvaigždė. Muzikos renginių išsiilgusiems žiūrovams ypatingą koncertą Vilniaus Vingio parke dovanos ir garsi britų indie roko grupė „The Vaccines“. Taip pat festivalyje išskirtinius pasirodymus surengs būrys populiariausių Lietuvos scenos atlikėjų ir grupių: „Daddy Was A Milkman“, Jovani, Justinas Jarutis ir grupė „Jautì“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją