Muzikinė pertrauka ir griausmingas sugrįžimas

„Circles“, „Rockstar“ bei kitų super hitų autorius paskutinį savo albumą „Hollywood's Bleeding“, išleido 2019 m. Neseniai vykusiame interviu atlikėjas prisipažino, kad buvo ėmęs jaustis taip, tarsi jį apleistų aistra muzikai, tačiau pasaulinė pandemija ir karantinas, privertė Post Malone atsigręžti į save ir iš naujo savęs paklausti – kodėl kuria muziką.

Nepaprasta albumo ir dainų reikšmė

Pasak reperio, albumo „Twelve Carat Toothache“ pavadinimas reiškia „tą skausmą ir blogus dalykus, kuriuos su savimi atneša turtai ir šlovė“.

Paklaustas, ko galima tikėtis naujame projekte, atlikėjas kalbėjo: „Naujose dainose daugiau pasakoju, kaip aš šiuo metu jaučiuosi: visi pakilimai, nuosmukiai, betvarkė ir dvejopi jausmai, kurie apima, būnant atlikėju šiuolaikiniame pasaulyje“.

Naujas atlikėjo gyvenimo etapas

Paskelbdamas džiugias naujienas, kad su ilgamete partnere laukiasi pirmagimio, Post Malone neslėpė susijaudinimo: „Džiaugiuosi dėl šio kito savo gyvenimo skyriaus, esu pats laimingiausias, koks esu buvęs, ir nuo tada, kiek save prisimenu, buvau liūdnas. Laikas rūpintis savo kūnu, šeima ir draugais, ir kiekvieną dieną skleisti tiek meilės, kiek galiu“.

Naujame albume – kūriniai su ryškiausiomis muzikos pasaulio žvaigždėmis

Albumas „Twelve Carat Toothache“ yra sudarytas iš 14 dainų, tarp kurių ir bendri kūriniai su pasaulinį pripažinimą pelniusiais atlikėjais, kaip: The Weeknd, Doja Cat, Roddy Ricch, The Kid LAROI, Gunna bei Fleet Foxes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją