„Ši daina yra apie mano truputį naivią tobulą meilės viziją, už kurią eičiau kovoti iki galo, – sako Lucid Kidd. – Apie tikrą, gilią ir beribę meilę be jokio skausmo ar problemų, iš dalies – apie tokią, kurios neįmanoma turėti.“

Visgi, Kalifornijoje gyvenančio prancūzo Sebastien Ricci režisuotame vaizdo klipe žiūrovas atranda realybę – meilės sukeliamą skausmą ir neviltį, situaciją, kai lieka tik du pasirinkimai – arba prarasti save, arba gelbėtis, rašoma spaudos pranešime.

Užsienio rinkai prieš mėnesį pristatytas „Today and Tomorrow“ vaizdo klipas jau surinko virš 400 tūkst. peržiūrų, o kiek anksčiau pasirodęs „G n T“ buvo įtrauktas į populiarų Spotify grojaraštį „Tear Drop“.

Vasarą pasirodysiančiame EP albume bus galima išgirsti kūrinių, kuriuos prodiusavo Niujorke įsikūrusi kompanija „Fast Life Beats“(LouGotCash, Coi Leray, Perri Jones, Young Paris) bei „iKennaFunken“ (Kevin Gates). Kurdamas albumą Lucid Kidd bendradarbiavo su prodiuseriu Corey’iu Chorusu, kūrusiu dainas Rihannai, Kekei Palmer ir Estelle.

Lucid Kidd aistrą muzikai atrado būdamas dar trylikos. Susidomėjęs laisvės ir beribės kūrybos galimybėmis, jis pradėjo prodiusuoti, o kiek vėliau – pats rašyti dainas. Savo kūryboje įkvėpimo jis semiasi iš tokių atlikėjų kaip XXXTentacion, Juice Wrld ir The Kid LAROI, o dainose įsimenančias melodijas jungia su urban bei šiuolaikinės muzikos garsais.

„Today and Tomorrow“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją