„Į grojaraštį sudėjau savo mėgstamas dainas. Patinkančią muziką atrandu visur: nuo socialinių tinklų iki „Spotify“ grojaraščių, nuo filmų ir serialų iki kelionių ir barų. Su daug gerų dainų mane supažindina ir mano sužadėtinis Dominykas – mėgstu jo klausomą stilių“, – pasakoja K. Meschino.

Šią vasarą Karolina Meschino taps „Sony Music“ muzikos reportere ir savo socialiniuose tinkluose pristatys labiausiai jai patinkančias naujas dainas. Taip pat jos nuguls ir oficialiame grojaraštyje „Liquid Sunshine by Karolina Meschino“ „Spotify“ platformoje, rašoma spaudos pranešime.

„Muzika yra nuostabus dalykas ir aš asmeniškai daug savo atsiminimų sieju būtent su ja. Vos viena daina gali iššaukti begalę gerų emocijų – priminti įvykį, jausmą, žmogų. Labai džiaugiuosi, kad dabar viename oficialiame grojaraštyje galėsiu dalintis dainomis, kurios kažkam susisies su geriausiais būtent šios vasaros atsiminimais“, – galimybe daugiau padirbėti su muzikos industrija džiaugiasi K. Meschino.

Paklausta, kokios muzikos tikėtis jos vasariniame grojaraštyje, Karolina patikino, kad jame bus labai įvairių stilių. Karolina jau daug metų kiekvienai progai turi po grojaraštį: „Turiu skirtingus grojaraščius važiavimui automobiliu, dušui, namų tvarkymui, dažymuisi ir pan. – tai yra labai patogu, nereikia atskirai ieškoti ir parinkinėti dainų“

Naujasis Karolinos vasaros grojaraštis „Liquid Sunshine by Karolina Meschino“ yra visų tų nuotaikų ir progų junginys, tačiau jame dominuoja ritmenbliuzas, latino muzika ir repas: „Grojaraščio dainas po truputį atnaujinsiu ir pildysiu naujausiais savo atradimais“, – pažadėjo žymioji nuomonės formuotoja.

Pasak Karolinos, pastarieji du muzikiniai atradimai jai yra ispanų muzikos fenomenas Rosalia ir kietoji amerikiečių reperė BIA. Abi šios atlikėjos jau puikuojasi „Liquid Sunshine by Karolina Meschino“ muzikos sąraše.

Klausytis „Liquid Sunshine by Karolina Meschino“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją