Praeitą savaitę Tate McRae savo socialiniuose tinkluose pasidalino žinute: „Savaitei atidėjau savo albumo išleidimo datą, kad galėčiau pilnai mėgautis naujuoju Harry Styles albumu.“

Pastarasis pasirodė lygiai prieš savaitę. Dėl šio savo sprendimo Tate gerbėjai purkštavo ir tikino, kad jos albumo sėkmei niekaip nesutrukdys naujasis Harry Styles darbas. Vis dėl to „i used to think i could fly“ pasirodė savaitę vėliau.

Naujajame kanadietės albume skamba ir visiškai naujos dainos „i still say goodnight“, „you're so cool“, ir puikiai gerbėjams pažįstami singlai „what would you do“, „chaotic“ bei „she's all i wanna be“. Prie pastarojo prisidėjo dainininkės Adele prodiuseris Gregas Kurstinas.

Tate McRae – „she's all I wanna be“:

Šokėja tapusi pop sensacija

Tate McRae choreografija profesionaliai pradėjo užsiiminėti dar vaikystėje, o jau ankstyvoje paauglystėje, po daugybės atrankų ji šoko vienoje scenoje su Justinu Bieberiu. Netrukus po to jaunoji artistė ir pati susidomėjo muzikos kūrimu bei dainavimu.

Pirmasis tuo metu jau apdovanotos baleto šokėjos kūrinys „One Day“ susilaukė daugiau nei 30 mln. peržiūrų „YouTube“ platformoje. O didžiausia sėkmė Tate McRae aplankė pernai. Jos muzika ir šiuolaikiniais šokiais išsiskiriantys vaizdo klipai labiausiai išpopuliarėjo pandemijos įkarštyje.

Neseniai Tate McRae pabaigė savo pirmąjį muzikinį turą po Šiaurės Ameriką ir šiuo metu koncertuoja Europoje (bilietai į jos koncertus išparduoti vos per dieną). Rudenį ji leisis į bendrą turą su kitu naujosios kartos kanadiečių atlikėju – Shawnu Mendesu.

Ryškiausias fenomenas nuo Avril Lavigne laikų

Staigiai pasauline žvaigžde tapusiai kanadietei – vos aštuoniolika. Dėl netikėtai greitai užklupusios sėkmės ji vis dar stengiasi derinti ir mokslus, ir karjerą, ir intensyvias modernaus šokio treniruotes: „Manau, kad vis dar ieškau savęs. Tiesa, dabar tai daryti tapo daug komplikuočiau, nes mane stebi labai daug akių.“

Jau dabar Tate McRae yra vadinama ryškiausiu kanadiečių moterišku debiutu pasaulyje po kadaise sparčiai išpopliarėjusios tautietės – Avril Lavigne – sėkmės. Vis dėlto savo didžiausiais įkvėpimais Tate įvardina kitus atlikėjus – tautietį The Weeknd, Post Malone, Zendayą, Dua Lipą ir Billie Eilish.

Klausytis svajingo Tate McRae albumo „i used to think i could fly“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją