Nuo mažų dienų muzika gyvenusi, savo grupę mokykloje subūrusi, „Studentiškame“ Kauno chore dainavusi, įvairiuose tarptautiniuose konkursuose laurus skynusi mergina, nugalėjusi scenos baimę, pagaliau ryžosi pradėti solinę karjerą, rašoma spaudos pranešime.

„Įveikti tai, dėl ko labiausiai išgyvendavau, padėjo VDU Muzikos akademija. Kasdienės repeticijos, dažni pasirodymai – tiesiog nebuvo kitos išeities“, – pasakoja dainų muzikos ir tekstų autorė.

Mergina pastebėjo, kad daug kam gali būti keista, kaip ilgametę scenos patirtį turinti dainininkė gali jos bijoti. Blu pripažįsta – taip buvo ne visuomet. Tačiau ji iki šiol su nerimu prisimena vieno dainų konkurso finalinę atranką, kurios metu per pasirodymą užspringo. Košmarą priminęs įvykęs tvirtai įsirėžė į atmintį ir ilgam atėmė pasitikėjimą savimi.

„Žinau, kad yra nemažai žmonių, kurie bijo scenos. Norisi juos padrąsinti ir pasakyti, jog geriausias vaistas yra tai, kas būtent ir sukėlė nepageidautinus jausmus – eikite į sceną ir ji su laiku padės viską pamiršti“, – sako Blu.

Dar, anot jos, veiksminga gydytoja yra ir meilė muzikai.

„Iš pradžių buvau nusprendusi rinktis kitas studijas, nes dainuoti galiu turėdama ir bet kokį, su muzika nesusijusį, išsilavinimą. Bet aplinkybės susiklostė taip, kad teko atverti būtent Džiazo katedros duris“, - savo sprendimu dabar džiaugiasi pašnekovė.

Muzikalioje aplinkoje augusi dainininkė sakė, jog jos namuose kasdien buvo galima girdėti geriausius bei populiariausius autorių kūrinius. Būtent tai ją įkvėpė pačiai rašyti tekstus ir muziką.

„Blu reiškia įvairiapusę spalvą. Ji – pilna gyvybės, energijos, pozityvo, bet kartu gali būti melancholiška ar net rūstesnė. Blu – lyg visa mano kūryba ir aš pati“, – apie savo sceninį vardą kalbėjo Martyna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją