Šiandien pristatome kūrinyje ir vaizdo klipe „Like me“ daug intrigos, paslapties ir neapibrėžimo. Tiesa, naujausias kūrinys byloja ir apie naująjį atlikėjos skambesį, rašoma pranešime spaudai.

Kurį laiką muzikos neišleidusi atlikėjai, tik karui Ukrainoje prasidėjus – neliko abejinga. Dainininkė išleido kūrinį ir vaizdo klipą „Enemies“ (ang. Priešai), kuriame apdainavo bei parodė karo baisumus. Pasak Paulos, pastarieji įvykiai labai sukrečia ir neleidžia likti abejingai, padėti ir prisidėti visomis galimomis priemonėmis – tiek muzika, tiek finansiškai.

Šiandien kūrėja praveria ir daugiau savo muzikos paslapčių, pristatydama naujausią darbą.

„Šie metai buvo asmeninio gyvenimo metai, jaučiu, kad sugrįžtu užaugusi. Galiausiai pažinau save. Man atrodo mano muzikoje ir atsispindi ieškojimas savęs, gryninimas savo muzikos, bandymas tai, ką jaučiu, paversti garsais, žodžiais, melodija. Dar niekada taip neeksperimentavau su muzika, pati stengiuosi kiek įmanoma daugiau prisiliesti ir prie techninės pusės muzikos darymo – prodiusavimo, praleidau daugybė valandų įrašinėdama ir atrinkinėdama vokalus, ieškodama tinkamų sprendimų dainų struktūrose, ieškodama tinkamų instrumentų tembrų, kurie išpildytų mintyse girdimus garsus“, – atvirauja jaunosios karto kūrėja.

Pasakodama apie naują dainą, Paula išlieka atvira – tai ilgai savyje laikytos mintys, kurios pavirto tuo, ką šiandien pristato pasauliui.

Dainos pavadinimas „Like me“, bet perklausius dainą iš karto bus galima suprasti, kad tai turi visai kitą prasmę. Daina yra apie dvi skirtingas puses, vieną pasirenkame rodyti žmonėms, o kitos dažnai gėdijamės ar nerodome, nes ja nesididžiuojam ir bijom, kad kiti žmonės teis. Aš tikrai esu iš tų žmonių, kurie dažnai bijo kitų nuomonių, man tenka įdėti nemažai pastangų, kad nustočiau galvoti, ką pasakys kiti ir daryčiau taip, kaip aš noriu. O pats kūrinys man atrodo mistiškas ir paslaptingas, kai pradėjau kurti, visai netyčia sudėliojau bosą, kuris ir tapo visos dainos pagrindinė dalis. Įdomu, kad kūryboj dažnai gaunasi viskas labai netikėtai, tai ši daina viena iš tokių“, – apie kūrinį „Like me“ pasakoja jauna kūrėja.

Kartu su naujausia daina, šiandien dainininkė pristato ir jam sukurtą režisierės Gerdos Remeikytės vaizdo klipą, kuriame daug mistikos ir veiksmo.

„Mano pagrindinė vizija ir noras buvo, kad klipas gautųsi keistas ir paslaptingas, manau tas ir gavosi. Jis yra apie vidinius išgyvenimus, o jie tikrai ne visada būna aiškūs, kartais juose labai pasimetam ir viskas susilieję į visumą, kurios nelabai atpažįstame ar suprantame. Vaizdo klipe bus galima pamatyti mane, bet aš tarsi dvi skirtingos asmenybės, kurios pabaigoje susitinka ir pažvelgia viena kitai į akis. Tarsi pripažįsta, kad abi egzistuoja. Man atrodo, kad mes visi turime tas dvi puses, kurios yra neatsiejama mūsų gyvenimo dalis“, – pasakoja Paula.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją