Tik išėjęs pro ligoninės duris, atlikėjas nuskubėjo į įrašų studiją, kur sudėjo galutinius štrichus savo ir Elenos Puidokaitės-Bruzgulienės, dar žinomos Atlantos slapyvardžiu, dainoje, rašoma spaudos pranešime.

„Daina turėjo būti paleista jau prieš porą savaičių, bet atsidūriau ligoninėje. Tai, kas gi man buvo nutikę? Papasakosiu.

Dirbu su neadekvačiu žmogumi ir labai kenksmingomis darbo sąlygomis. Su žmogumi, kuris normalios kalbos nesupranta, todėl buvau priverstas lankyti bokso treniruotes. Ko gero, jau atspėjote, kad tas žmogus – Deivydas Zvonkus.

Per bokso treniruotę man plyšo plautis. Tai vadinama trauminiu pneumotoraksu. Turiu tam polinkį. Trauma tikrai nėra rimta. Nuostabūs Santariškių gydytojai mane pagydė ir paleido namo. Reiškiu begalinį dėkingumą visam kolektyvui.

Kurį laiką pagrindinis mano sportas bus šaškės. Tad D. Zvonkus su manim dabar kovos prie šaškių stalo ir kaip visada pralaimės“, – juokavo Stano.

Neprarasdamas geros nuotaikos atlikėjas kviečia klausytis naujausios jo ir Atlantos dainos „Draugai“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)