Scenoje pasirodys „Eurovizijos“ nugalėtojai ukrainiečiai „Kalush“, tarptautiniame muzikos žvaigždžių būryje – ir tokie atlikėjai iš Ukrainos kaip „Okean Elzy“, Tina Karol , „The Hardkiss“, MONATIK, Onuka.

„Beissoul & Einius“ ukrainiečių kalba atliks savo dainą „Kaip tu ir sakei“, rašoma pranešime spaudai.

Koncertas skirtas surinkti lėšų nukentėjusiems nuo karo žmonėms, taip pat įsigyti medicinos priemonių Ukrainos gydymo įstaigoms.

„Beissoul & Einius“ yra išmaišę visus Ukrainos festivalius, koncertines aikšteles net po keliasdešimt kartų, duetas visuomet labai vertino ir džiaugėsi neįtikėtina klausytojų meile bei sėkme šioje šalyje.

Didžioji dalis „Beissoul & Einius“ mados fotosesijų surengta Ukrainoje bendradarbiaujant su vienu talentingiausių šalies fotografų Dmitry Komissarenko. Jo įamžintas duetas pasirodė tarptautinių žurnalų „Vogue“, „Playboy“, „Katblut“, „Design Scene“, „Harper’s Bazaar“, „Forbes“, „ELLE“ puslapiuose, o „Nvrmind“ viršelis su Beissoul nuotrauka puikavosi net Venecijos bienalės metu. Tūkstantinės minios festivaliuose, radijo bei televizijos laidos, interviu, fotosesijos, koncertiniai pasirodymai išskirtiniuose šiuolaikinių technologijų pristatymuose, menines kolaboracijos - visa tai buvo dueto kasdienybė iki Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios.

„Su Ukraina mus sieja beveik dešimtmečio kūrybinė istorija ir žinoma tai, jog ir pats esu pusiau ukrainietis - pasakoja dueto siela Artūras Žabas-Beissoul. – Nuvykę kažkada ten suvokėme, kas yra tikra šou verslo virtuvė, koks neįkainojamas turtas yra kolegos, nuoširdžiai linkintys tau sėkmės ir suteikiantys visą įmanomą pagalbą. Būtent ten supratome, ko iš tikrųjų esame verti.

Tai neįtikėtinų galimybių šalis tiek mums patiems, tiek ir visiems joje gyvenantiems. Blogis jau pralaimejo. Blogis nesuvokia, kad tai yra atgimimas! Nekantraujame grįžti į savo mylimą Ukrainą, apkabinti draugus, išvysti atstatomus miestus bei į juos sugrįžtancius gyventojus, tęsti karo sustabdytus darbus ir matyti šią šalį stiprią bei galingą kaip niekada!“

Būsimas pasirodymas Berlyne paramos koncerte – ne pirmas „Beissoul & Einius“ dueto paramos aktas karo niokojamai šaliai. Dueto nariai – Artūras Žabas-Beissoul ir Einius Jarutis savo kanalais organizavo humanitarinę pagalbą ir išsiuntė iš Vilniaus mikroautobusą svarbių reikmenų į Ukrainą, Kijevo savanoriams surinko lėšų tam, kad šie galėtų įsigyti reikiamą automobilį.

Dviejų valandų trukmės koncertą tiesiogiai transliuos didžiausias Vokietijos TV transliuotojas RTL bei daugiau nei 20 Europos valstybių televizijų miestų aikštėse bei internetu visame pasaulyje. Transliacija bus pasiekiama daugiau nei 80 milijonų žiūrovų visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją