Bilietų prekyba jau prasidėjo. Siekiant paremti Ukrainą, koncertą organizuojantis naujienų portalas „Delfi“ net pusė visos už bilietus surinktos sumos skirs fondui „Aš esu Ukraina“, kurį įkūrė Ukrainos ambasada Lietuvoje.

Ukrainiečiai atlikėjai šiuo metu turi misiją skleisti informaciją apie karo niokojamą savo šalį ir padėti jai itin sudėtingu metu. Kiekvieno iš lietuvių ne tik moralinis, bet ir finansinis palaikymas yra labai svarbus, o prisidėti nusipirkus bilietą – labai paprasta.

Palaikyti Ukrainą koncerte su „Kalush Orchestra“ galėsite birželio 16 d. Koncertas vyks Avia Solutions Group Arenoje. Bilietus platina Bilietai.lt. Ieškokite bilietų čia.

Delfi primena, kad vos tik prasidėjus Rusijos karui Ukrainoje grupės „Kalush Orchestra“ nariai liko padėti savo šaliai bei buvo abejojama, ar karo siaubiama šalis apskritai šiemet galės organizuoti balsavimą, o atlikėjai, kurie yra šaukiamo tarnauti amžiaus, atvykti į Italiją. Tačiau ukrainiečiai užtikrino, kad jų šalies atlikėjai galėtų išvykti į konkursą ir garbingai atstovauti šaliai.

Galiausiai Turine šeštadienį sėkmingai finale pasirodžiusi ukrainiečių hiphopo grupė, kuri atlikdama dainą „Stefania“ derino etninius motyvus su šiuolaikiniais garsais, naudojant skirtingus liaudies instrumentus, pavergė visos Europos širdis. Kalbama, kad sėkmę atnešusi daina buvo sukurta grupės lyderio mamai ir galiausiai virto visos Ukrainos simboliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją