„Labai norėčiau, kad mūsų tarpe neliktų nė vieno abejingo. Jeigu yra mūsų tarpe dar nors truputį abejojančių, dvejojančių, tinginčių ar manančių „ai, tegul kiti “ – pabuskite!“ – ryžtingai visus ragina atlikėjas.

Drauge su savo pozicija dainininkas dalijasi ir nauju kūriniu. Prie dainos įrašų dirbo visa komanda: pats K. Kerbedis, Aras Vėberis, Paulius Jasiūnas ir Viktoras Olechnovičius, rašoma spaudos pranešime.

„Dar kovo mėnesį, kai Kastytis užsiminė man apie savo naują idėją – parašyti dainą, skirtą Ukrainai – aš su didžiausiu entuziazmu prisijungiau prie tokio kilnaus tikslo, – sakė dainos teksto autorius A. Vėberis. – Norėjosi ne tiesmukiškai, bet tuo pačiu poetiškai tvirtai išreikšti savo palaikymą ir neabejingumą tam, kas vyksta ir ten, ir mūsų visuomenėje. Nebūkime abejingi“.

Naujos K. Kerbedžio dainos „Ar daug prašau“ premjera:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją