Nors V. Baumila scenoje jau daugiau, nei 17 metų, pastarieji metai jam – vieni sėkmingiausių karjeroje. Atlikėjas ne tik įsitraukė į daug naujų projektų, bet ir pristatė puikių naujų dainų, tarp kurių – milžiniško populiarumo sulaukęs vasariškas hitas „Kunigunda“, rašoma spaudos pranešime.

Populiariausia Lietuvos vasaros daina tapusios „Kunigundos“ vaizdo klipas šiandien „Youtube“ platformoje yra peržiūrėtas virš 8,3 milijono kartų, o pats kūrinys M.A.M.A. apdovanojimuose pripažintas metų daina.

Sėkmė atlikėją lydi ne tik scenoje, bet ir jos ribų. Šiemet V. Baumila padėjo atsiskleisti merginų grupei „Hey Mix“, kurios kovo mėnesį triumfavo projekte „Lietuvos Balsas. Kartos“. Tiesa, iki projekto finalo nužygiavo ir kiti V. Baumilos auklėtiniai – vos septynerių Raigardo ir aštuonerių Eglės duetas.

Po milžiniškos „Kunigundos“ sėkmės, šių metų pradžioje V. Baumila savo gerbėjus nustebino nauja su lyriška daina „Tavo Veidas“, kuri „Youtube“ platformoje jau perklausyta beveik 400 tūkst. kartų. Net nėra abejonės, kad birželio 2 dieną „Cido“ arenoje susirinkę žiūrovai išgirs abi šias dainas.

„Džiaugiamės, kad vasarą Panevėžyje pasitiksime tokio puikaus atlikėjo pasirodymu. Čia, kaip ir visoje Lietuvoje, gausu ištikimų Vaido Baumilos gerbėjų, o bilietų kiekis ribotas, todėl raginu fanus nesnausti ir pasitikti vasarą su trenksmu“, – teigia Panevėžio „Cido“ arenos Tomas Inčikas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją