Naujas „The Roop“ singlas intriguojančiu pavadinimu „Let’s Get Naked“ kviečia pažvelgti atvirai. Vaizdo klipo veiksmas vyksta įspūdingame Pakruojo dvare, kur ponai susirenka į eilinę iškilmingą puotą. Tačiau svečiams paragavus vieno patiekalo, vakaras pakrypsta nenumatyta linkme.

„Yra situacijų, kuomet nukrenta titulai ar susikurti įvaizdžiai ir apsinuogina tiesa, tokia kokia yra. Šių dienų karo kontekste pasimato kaip atsiskleidžia visuomenės, valstybių vadovai, matome Zelenskio tikrą lyderystę ir kai kurių šalių politikų bandymą užsimerkti, matome Ukrainos tautos demokratines vertybes ir Rusijos imperialistinio mąstymo veidą.

Tuo pačiu pamatome save: kaip mes elgiamės išgąsdinti, paragavę siaubingos realybės šalia, kur mes nukreipiam savo energiją, kuo mes tampame ir kokiais principais save vedame.

Klipe keliame bendražmogišką klausimą – „kur prasideda ir baigiasi žmogus?“. Nuo suvaržyto patogumo iki beprotystės? Ar tai išsilaisvinimas ir sugrįžimas į prigimtinį save, ar tai atsakomybės praradimas – spręsti paliekame klausytojui ir žiūrovui“ , – pranešime spaudai teigia grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Klipe nusifilmavo ne tik tokie žinomi Lietuvos aktoriai kaip Aleksas Kazanavičius, Sonata Visockaitė, daug perspektyvių jaunųjų aktorių, bet ir ispanų aktorius bei šokėjas Alberto Velasco. Grupė žvalgėsi tam tikro personažo vienam „Let’s Get Naked“ vaidmeniui ir grupės lyderis Vaidotas instagrame netyčia pamatė Alberto komentarą po „The Roop“ įrašu. Įsižiūrėjęs atidžiau suprato, kad jis būtų tinkamas vaidmeniui ir iškart parašė Alberto žinutę.

„Gavęs žinutę labai nustebau! Esu didelis grupės „The Roop“ gerbėjas ir nemaniau, kad jie matė mano, kaip atlikėjo, darbus. Susipažinęs su klipo „Let’s Get Naked“ idėja ir savo personažu, supratau, kad bendradarbiavimas būtų įdomus ir mes rastume bendrų taškų. Iškart užsimezgė ryšys“, – pasakojo Alberto Velasco.

Aktorius prisipažino, kad Lietuvoje svečiavosi pirmą kartą ir kad tai labiausiai į šiaurę nutolusi vieta, kurioje jis buvo. Šiuo metu Alberto gyvena ir kuria Madride.

Vaizdo klipą režisavo kino režisierius Jonas Trukanas, išsiskiriantis drąsiais kinematografiniais sprendimais. Jam šis muzikinis klipas buvo pirmasis karjeroje.

„Man buvo labai svarbu, kad grupė manimi pasitikėtų ir duotų laisvę. Jie tiesiog paprašė, kad klipas būtų kuo beprotiškesnis – atsisakyti negalėjau“, – džiaugėsi režisierius.

„The Roop“ atskleidžia dar daugiau naujienų – kitą savaitę pasirodys ilgai lauktas naujas grupės albumas, kuriame ne tik tokie superhitai kaip „Discoteque“ (30 mln. perklausų muzikos pasiklausymo platformose, 15 mln. vaizdo klipo peržiūrų), „On Fire“, Ukrainai skirta daina „Love Is All We Got“, bet ir dar niekur negirdėtos naujos dainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)