Airijos radijo ir televizijos („RTÉ“) surengtame labdaringame teletone buvo renkamos lėšos Raudonajam kryžiui, kuris pinigus perdavė Ukrainai. Specialioje TV pokalbių laidoje „The Late Late Show“ dalyvavo dubliniečių grupė „Aslan“, Holivudo aktorius Alanas Cummingas ir žinoma airių dainininkė Roisin Murphy.

Kaip rašoma pranešime spaudai, laidos vedėjas Ryanas Tubridi kalbėjosi su Airijoje gyvenančiais ukrainiečiais, kurie papasakojo apie savo rūpesčius, taip pat apie susirūpinimą šeimomis ir artimaisiais, kurie vis dar yra karo alinamoje Ukrainoje. Žinomas Holivudo aktorius Alanas Cummingas, vaidinęs kino filmuose „Circle Of Friends“, „James Bond: GoldenEye“ ir „X2“, pasidalino savo mintimis apie situaciją Ukrainoje.

Apie karą kalbėjo ir Roisin Murphy, kuri dėl jo atšaukė koncertus Rusijoje. Dainininkė taip pat atliko vieną populiariausių savo dainų - dueto „Moloko“ hito „The Time Is Now“ akustinę versiją. Pranešama, kad labdaros teletono metu Ukrainai buvo paaukota daugiau nei 3 mln. eurų.

Róisín Murphy ft. Jamie McCredie - „The Time Is Now“ („The Late Late Show“, RTÉ):

Airijos muzikos žvaigždė Roisin Murphy Murphy į Lietuvą grįžta antrąkart. Buvusi dueto „Moloko“ dainininkė ir solo atlikėja mūsų šalyje koncertuos gegužės 6-ąją dieną. Electro-disco muzikos diva išsiilgusiems gerbėjams pristatys naujausią albumą „Róisín Machine“ ir atliks didžiausius hitus. Sostinės „Compensa“ koncertų salėje vyksiantis koncertas bus vienintelis Roisin Murphy pasirodymas Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją