Dainą lydi įspūdingas vaizdo klipas, kurį režisavo Christianas Breslaueris. Režisierius yra dirbęs su daugybe pasaulinio lygio žvaigždžių, kuriems vaizdo klipai – svarbi identiteto dalis. Tai – Doja Cat, Lil Nas X, The Weeknd ir kiti.

Taigi lūkesčiai „Thousand Miles“ klipui išties buvo dideli. Panašu, kad jie buvo ir išpildyti – naujasis The Kid Laroi vaizdo klipas ir provokuojantis, ir poetiškas, ir tikrai kinematografiškas. Jame jaunimo dievukas tampa savo paties priešu, rašoma spaudos pranešime.

The Kid LAROI – „Thousand Miles“:

Beje, naująjį The Kid Laroi singlą ištikimiausi gerbėjai galėjo girdėti dar pernai, nes atlikėjas jį yra sudainavęs gyvai. Tačiau tuo metu pasaulio muzikos topuose, taip pat ir Lietuvos, karaliavo jo ir Justino Bieberio superhitas „Stay“. Tad oficialios „Thousand Miles“ premjeros teko palaukti.

The Kid Laroi gimė ir augo Australijoje. Jo debiutinis miksteipas „F*ck Love“ sulaukė daugybės teigiamų atsiliepimų – ne tik iš gerbėjų, bet ir iš muzikos kritikų bei kitų žinomų žmonių. Jį labai palaiko ir duetu su vaikinu sudainavusi Miley Cyrus: „Kai tik ėmėme dirbti kartu, iškart supratau, kad esi dainų kūrėjas, o ne prodiuserių sukurta lėlė“, – sakė dainininkė.

Lydimas palaikymo ir augančios sėkmės The Kid Laroi netruko iš Australijos persikelti į Los Andželą. Pernai šis žavus australas pasirodė kone visose žymiausiose JAV TV laidose („Saturday Night Live“, „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“, „Ellen DeGeneres Show“), taip pat buvo pagerbtas muzikiniame „MTV“ kanale ir paskelbtas mėnesio atlikėju.

Pagaliau šiemet turėtų pasirodyti ir pirmasis studijinis dainininko albumas „Kids Are Growing Up“. Iki šiol The Kid Laroi yra išleidęs milžiniškos sėkmės sulaukusius miksteipus „F*ck Love“, „F*ck Love (Sabage) ir „F*ck Love (Over You)“.

Šią vasarą žymusis australas surengs ir turą po Europą. Jis pasirodys Kopenhagoje, Berlyne, Amsterdame, Londone, Paryžiuje ir kituose Europos miestuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją