Grupės „Primus“, „Gogol Bordello“, „The Police“ ir „The Beatles“ lyderio sūnus Seanas Lennonas pristatė kūrinį „Zelensky: The Man With the Iron Balls“, rašo Unian.net.

Daina parašyta ukrainiečių ir anglų kalbomis.

„Ši daina nėra smerkianti. Tai daina apie vienybę ir pasisakanti prieš patyčias, šlovinanti žmogų, kuris labiau už bet ką, ką aš savo gyvenime mačiau šioje planetoje, gina savo žmones. Šis vyras čiupo vadeles ir laikė jas tvirtai. Jo legendinė citata: „Mums reikia šaudmenų, o ne pavežėjimo“... Zelenskis iš tiesų yra „The Man With Steel Balls“, – kalbėjo grupės „Primus vokalistas.

Daina apie Zelenskį paskelbta „Youtube“. Pranešama, kad dalis pajamų, gautų už garso takelio pardavimus, atiteks ne pelno siekiančiai kompanijai „New Ukraine“, teikiančiai humanitarinę pagalbą ukrainiečiams.

Kūrinį galite įvertinti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją