„Albumas „Miniature“ – asmeniškas, bet turintis daug erdvės klausančiojo interpretacijoms, paprastas, tačiau išieškotas, svajingas, bet apie gyvenimą“, – apie naują leidinį pranešime spaudai pasakoja jo autorius Jonas Narbutas, geriau žinomas „Kabloonak“ vardu.

Pasak atlikėjo, „Miniature“ kūrybinis procesas buvo gana sudėtingas: „Tiek dėl asmeninių priežasčių, tiek dėl pasaulio kataklizmų. O tada prasidėjo karas! Tęsti suvedinėjimo darbus pirmosiomis karo dienomis buvo labai sunku ir, kaip daugeliui, atrodė beprasmiška kažką veikti, kai pasauly tiek kančių ir siaubo, tuo labiau – užsiimti kūryba.“

Vis dėlto, iš anksto matęs leidinio viziją ir tai, kaip nori jame skambėti, „Kabloonak“ neleido sau sudėti rankų ir nuosekliai dirbo.

Septynios naujos dainos, nugulusios į albumą, nuo šiandien pasiekiamos visose skaitmeninėse platformose.

Susipažinti su nauja kūryba ir išgirsti pažįstamas dainas atlikėjas kviečia balandžio 27 d. Vilniuje, Menų spaustuvėje. Scenoje klausytojai išvys ne tik jau pažįstamus „Kabloonak“ veikėjus – Šaruką ir Mantą Joneikius, Alaną Guriną ir Augustą Baroną, bet ir saksofonistą Danielių Pancerovą, kurio melodijos įrašytos ir naujajame EP „Miniature“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją