„Galbūt teatre užsigrūdinau, nes repeticijos trunka ilgas valandas ir dažnai būna daug sunkesnės nei šis filmavimas“, – pranešime spaudai sako jis.

Vaizdo klipe Manto merginą vaidina jo kurso draugė irgi profesionali aktorė Jurgita Maskoliūnaitė.

„Žiūrint klipą galima pajusti, kad esame seniai pažįstami, o ne filmavimo aikštelėje tądien susitikom. Su klipo režisieriumi Benu Šarka norėjome, kad vaizdas būtų šiltas, lengvas, jaukus“, – pasakojo Mantas.

Jis labai apsidžiaugė, kai sužinojo, kad filmavimas vyks viename iš Vilniaus viešbučių.

„Malonus sutapimas: man tai labai asmeniška vieta. Kartą draugė gimtadienio proga padarė staigmeną ir padovanojo vakarienę jame. Kai pradėjome filmuoti, iškilo daug romantiškų prisiminimų“, – šyptelėjo Mantas.

Jis pasakojo, kad „Klausiu savęs“ – daina apie santykius, apie susipykimą ir susitaikymą.

„Tai iš tikro gyvenimo. Būna, kad lepteliu ką nors netinkamo, prišneku nesąmonių, o paskui klausiu savęs: kam to reikėjo, kodėl tai padariau... Juk taip susipykus ir neatsiprašius, galima artimą žmogų net prarasti“, – sakė jis ir pridūrė, kad jam kol kas pavykdavo sėkmingai atsiprašyti ir tokių skaudžių savo žodžių pasekmių išvengti.

Naujos dainos klausykitės ir jos klipą žiūrėkite čia:

Jau antrą albumą kuriantis dainininkas ir aktorius džiaugiasi, kad turi tiek sėkmingų kūrinių, kad gali atlikti visą solinę programą.

„Laukia koncertinė vasara. Dar dėliojasi kalendorius, bet jau matau, kad turėsiu pasirodymų, kurių labai laukiu“, – pasakoja Mantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją