P.Hamiltono vokalas apibūdinamas kaip apimantis ir Ninos Simone grakštumą, ir Chaka Kahn jėgą, ir Al Jarreau kūrybiškumą bei artistiškumą.

Skelbiama, jog tarptautinio džiazo festivalio "Birštonas06" svečias sostinės publikai pristatys programą, kurioje skambės džiazas, bliuzas ir pasaulio muzika, susiliejusi su "funky" ar "sensual" ritmais.

P.Hamiltonas, pelnydamas vis didesnes tarptautinės publikos simpatijas, dalyvauja įvairiuose projektuose, koncertuoja kartu su Pat Metheny Group, Mike Stern, Spyro Gyra, Gilberto Gil, Ronnie Jordan, The Duke Ellington Orchestra ir The Boston Symphony Orchestra.

Koncerte „Philipas Hamiltonas ir draugai“, kuriame dalyvaus ir lietuviai muzikantai Vladislovas Borkovskis, Arūnas Šlaustas, Darius Rudis ir Skaidra Jančaitė, skambės nauji ir jau gerai pasaulyje žinomi kūriniai iš P.Hamiltono įrašų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją