Vieni jų – Rimanto Kaukėno paramos fondo globojami onkologinėmis ligomis sergantys vaikai bei jų šeimos nariai, o iki kovo 31 d. užsiregistravusios socialinės organizacijos taip pat bus kviečiamos nemokamai apsilankyti koncerte.

„Dabar yra itin jautrus metas, kuomet labai svarbus kiekvieno susitelkimas ir pagalba vieni kitiems. Turime būti vieningi, juk esame viena didelė šeima. Negalime nusigręžti nuo tų, kuriems reikia pagalbos. Tik tokiu būdu sukursime gerą aplinką gyventi, kurti ir tobulėti. Visada norisi kiek tik įmanoma prisidėti prie gerų darbų, o su Rimanto Kaukėno fondu bendradarbiaujame jau kurį laiką. Mes palaikome tai, ką jie daro – aktyviai padeda vaikams kovoti su vėžiu“, – pranešime spaudai sako grupės nariai Karolis Talutis-Talaz ir Deividas Alejūnas-Corsalis.

Po šio „8 Kambarys“ gesto grupės nariai sulaukė nuoširdžios Rimanto Kaukėno paramos fondo komandos padėkos.

„Mums labai malonu, kad mūsų fondo globojami sunkiai sergantys vaikai turi galimybę kartu su savo tėvais, broliais ir sesėmis apsilankyti tokiuose renginiuose. Viena iš mūsų pagrindinių veiklos misijų – suteikti geras emocijas, kurios, tikime, padeda sveikti ir yra ypatingai svarbios tiems, kurie kovoja su onkologine liga. Žymūs atlikėjai, kuriuos dažnai mūsų herojai laiko įkvėpimu ir autoritetais, pripildo jų šviesių akimirkų rezervą ne tik tam vakarui, kai vyksta koncertas, tačiau labai ilgam. Dėkojame visos fondo bendruomenės vardu „8 Kambarys“ komandai už kvietimą apsilankyti areniniame koncerte“, – rašoma padėkos laiške.

Tačiau tai nėra pirmas kartas, kuomet „8 Kambarys“ imasi socialinės iniciatyvos. Reperiai aktyviai bendradarbiauja ir su kitomis organizacijomis.

„Tai yra nuolatinė mūsų praktika. Organizuodami koncertus dažnai pakviečiame paramos ir labdaros organizacijas, socialines iniciatyvas. Tuos, kurie prisideda prie pagalbos, ir tuos, kuriems jos reikia. Norime suteikti galimybę nors trumpam prasiblaškyti“, – sako Talaz.

„Esu kilęs iš nepasiturinčios šeimos, todėl žodžiai „negalima“, „nepavyks“, „nėra tam pinigų“ man yra labai artimi. Dėl šios priežasties norisi prisidėti kaip tik galime, įkvėpti, motyvuoti, priversti šypsotis, nebijoti svajonių ir siekti jų. Būtent tai žmonės dažniausiai ir išsineša iš mūsų koncertų“, – antrina Corsalis.

Bilietus į koncertą jau galima įsigyti internete, o paramos ir labdaros fondų atstovai, užsiregistravę guoda@hype.lt, galės renginyje apsilankyti nemokamai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją