Susirinkę gerbėjai išvydo mylimą atlikėją už 200 kvadratinių metrų vandens ekrano, kartu dainavo mėgstamiausias savo dainas, visų žiūrovų širdys plakė kartu su Ukraina. Prie Andriaus Mamontovo muzikantų grupės – Eimanto Belicko, Tomo Andrijausko, Ievos Makauskaitės ir Meinardo Brazaičio paskutinę akimirką prisijungė ir saksofonistas iš Ukrainos Andrey Chmut.

Jaunas ir talentingas džiazo muzikantas yra puikus improvizacijos meistras, daug koncertavęs su ukrainiečių atlikėja Jamala ir akimirksniu pritapęs A. Mamontovo grupėje.

Šou idėja buvo kuriama ne vieną mėnesį, prie renginio dirbo daugiau kaip 50 Lietuvos ir užsienio šalių apšvietimo, įgarsinimo, vaizdo grafikos profesionalų. „Kitoks pasaulis“ – tai vienas brangiausių ir techniškai sudėtingiausių muzikinių renginių Lietuvos istorijoje. Dar viena galimybė pamatyti šį įspūdingą reginį savo akimis – šį šeštadienį, Kaune.

Kaune išvysime ir Andriaus Mamontovo sūnų Andrių, kuris pasirodys su Johnny Kulo grupe iš Berlyno. Jaunieji muzikantai šia proga specialiai atskrenda iš Vokietijos ir nekantrauja išbandyti savo jėgas didelėje scenoje, tapdami šio unikalaus renginio dalimi.

Berlyne gyvenantis menininkas ir prodiuseris iš Indijos Johnny Kulo, save laiko tiltu tarp senųjų laikų soulo ir šiuolaikinio R&B – muzikantas apjungia įvairius muzikos stilius taip kurdamas išskirtinį garsą. Laisvi ir veržlūs ritmai, harmonijų gausa ir lengvai įsimintinos melodijos įtraukia klausytoją į muziką nuo pat pirmųjų natų.

Būdamas pastoriaus sūnumi, jis nuo pat mažų dienų pradėjo groti būgnais bažnyčioje ir taip eigoje turėjo progą išbandyti kitus instrumentus. Kiek vėliau atlikėjas atrado savo aistrą kūrybai, kompozicijai ir prodiusavimui. Johnny Kulo muzika kalba apie asmenines meilės istorijas, sielvartą ir savo, kaip kūrėjo ir asmenybės, identitetą.

Naujausias atlikėjo albumas „Desire” yra Johnny Kulo meilės groti instrumentais įrodymas. Nepaisant to, kad atlikėjas pats įgrojo gitarą, bosinę gitarą, klavišus ir būgnus daugelyje albumo dainų, Johnny taip pat bendradarbiavo su daugybe talentingų, jaunų muzikantų iš Berlyno, tarp jų ir į dabartinę grupės sudėtį įeinantys: Andrius Mamontovas (būgnai); Viktor Velinov (bosinė gitara); Elias O’Graversen (klavišai). Su grupe Johnny Kulo susipažino studijų BIMM institute Berlyne laikais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)