Muzikos žurnalas „Rolling Stone“ Rosalia albumą „MOTOMAMI“ pavadino šedevru, o „Wall St. Journal“ teigia, kad albumas atspindi „tai, kas yra naujo ir įdomaus pop muzikoje 2022 metais“.

Su temperamentingu flamenko žanru siejama Rosalia savo kūryboje jungia daugybę kitų elementų, todėl jos muzika visada skamba moderniai ir savalaikiškai. Dėl talento unikaliai jungti skirtingus žanrus Rosalia greitai tapo viena labiausiai stebimų, garbinamų, kopijuojamų ir vertinamų jaunųjų menininkių pasaulyje.

Naujajame Rosalia albume skamba 16 dainų: „Visada buvau pasakotoja, o „MOTOMAMI“ yra mano asmeniškiausia istorija. Tai – autoportretas apie moterį, kuri kuria save. Taip pat yra dualumo linija – jame kontrastuoja dviejų tipų energijos... „Moto“ reiškia „stiprus“ ir susijęs su „agresija“, o „Mami“ kalba apie „trapumą... Albume netrūksta humoro ir ironijos“, – pasakoja pati kūrėja.

Nedideliame Katalonijos miestelyje, netoliese Barselonos, gimusi Rosalia jau pelnė 8 Lotynų muzikos „Grammy“ statuleles, o 62-ojoje „Grammy“ ceremonijoje Los Andžele pelnė ir „Grammy“. Alicia Keys tą vakarą Rosalia pristatė kaip „Ispanijos sensaciją, kuri žadina pasaulį“.

Rosalia yra įrašiusi bendrus kūrinius su šių dienų muzikos žvaigždėmis: su jaunimo dievuku Travisu Scottu (singlas „TKN“), kartu su žymiuoju The Weeknd uždainavo ispaniškai (singlas „La Fama“) ir apjungė talentus su kita jaunimo dievaite Billie Eilish (singlas „Lo Vas A Olvidar“).

Rosalia, The Weeknd – „La Fama“
https://youtu.be/e-CEd6xrRQc

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją