24 metų A Skillz (Adamas Millsas) šiandien yra vienas talentingiausių ir jauniausių fanko,
breaks
muzikos prodiuserių ir diskžokėjų D.Britanijoje.

Neveltui jis dar yra vadinamas „Amazing Skillz“ ir dažnai lyginamas su populiariaisiais Britanijos diskžokėjais Adam Freeland, Fat Boy Slim bei rugsėjo mėnesį „Gravity“ pirmoje „Boogaloo: Dangerous“ dalyje siautusiu Krafty Kuts. Beje, būtent su juo Adamas įrašė didžiulio populiarumo susilaukusį 2003-ųjų albumą “Tricka Technology”, kuris iki šiol yra vienas labiausiai perkamų leidinių “Finger Lickin'” įrašų kompanijoje.

Šiam albumui gerų žodžių negailėjo šiandien pasaulinė pasaulio žvaigždė - grupių „Gorillaz“ bei „Blur“ lyderis - Damon Albarn.

Per kelis paskutinius metus A Skillz įrašė bendrus kūrinius su tokiomis žymiomis grupėmis, kaip „Gorillaz“, „De La Soul“, „Jurassic 5“, kelios jo kompozicijos buvo panaudotos kompiuterių „Sony Playstation“ bei automobilių „Renault“ reklamose.

Reikia paminėti ir kasmetinius brito pasirodymus pasauliniuose „Glastonbury“ (D.Britanija), Majamio muzikos konferencijos (JAV) bei šimtatūkstantines žmonių minias pritraukiančiame Sidnėjaus “Field Day” (Australija) festivaliuose.

Pats diskžokėjas vienu svarbiausių savo pasirodymu laiko grojimą prieš kelis metus vykusioje „DJ Mag Top 100“ apdovanojimų ceremonijoje.

„Kiek pamenu „Boogaloo“ vakarėliuose dar nebuvo tokio supertechniškai grojančio diskžokėjaus, kuris žudo ne tik techniniais triukais, bet ir muzikos parinkimu, o svarbiausia bendravimu su publika. Vien tai, kad A Skillz pastoviai groja kartu su rudenį labai džiaugsmingai „Gravity“ sutiktu Krafty Kuts jau daug reiškia. A Skillz savo pasirodymuose dažniausiai maišo new break kartu su fank, hiphop muzika. Aš tai labai laukiu šio vakarėlio“, - teigė „Boogaloo“ lyderis Tomas Boo.