Aktorė Zendaya uždainuoja kartu su naujos kartos dainininku

Muzikantas Dominic Fike suvaidino jaunimo pamėgtame seriale „Euphoria“, kurio pagrindinė žvaigžė aktorė Zendaya naujojoje Dominic dainoje „Elliot‘s Song“ uždainuoja kartu su juo. Svajingas kūrinys skamba „Euphoria“ antrojo sezono finalinėje scenoje.

Lietuvis Dynoro pasauliui pristatė naują kūrinį

Pasaulinė šokių muzikos žvaigždė iš Lietuvos Dynoro pristatė naujiena pavadinimu „Wildfire“: „Savo gyvenime patyriau itin sudėtingų momentų ir ši daina tiksliai apibūdina vieną iš jų. Tie, kuriems teko degti iš vidaus, esu tikras, greitai išjaus šią dainą“.

Kygo naujajame vaizdo klipe ima šokti, kaip niekad iki šiol

Pavasarišką disco muzikos įkvėptą Kygo ir grupės „DNCE“ kūrinį „Dancing Feet“ papildė nuotaikingas vaizdo klipas. Jame įprastai santūrus šokių muzikos hitų kūrėjas iš Norvegijos Kygo pagaliau pats pradeda šokti, kaip niekad iki šiol.

Paskatintas Camilos Cabello Edas Sheeranas sužiba naujomis spalvomis

Superhito „Havana“ atlikėja Camila Cabello netrukus pristatys naująjį albumą „Familia“. Jame skambės ir naujasis temperamentingosios kubiečių ir amerikiečių kilmės dainininkės
singlas „Bam Bam“. Naujoje Camilos dainoje skamba ir britų atlikėjo Edo Sheerano balsas bei gitara. Edas Sheeranas šioje cumbia ritmu įkvėptoje dainoje sužiba naujomis spalvomis.

Didingas niujorkiečių dueto „Sofi Tukker“ ir turko Mahmut Orhan kūrinys

Pasaulinę šlovę pelnęs niujorkiečių duetas „Sofi Tukker“, jau kelis kartus lankęsis ir Lietuvoje, pristato naujieną kartu su turkų kilmės muzikos prodiuseriu Mahmut Orhan. Rytietiškų ritmų kupinas kūrinys „Forgive Me“ yra apie vieną sudėtingiausių dalykų gyvenime – gebėjimą atleisti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją