Ir šiandien toks posakis skamba visai ne utopiškai – juk kiekvienam atlikėjui pirmasis išleistas albumas kone prilygsta stebuklui, rašoma pranešime spaudai.

Visais dvejetais paženklintą dieną albumo „Dvigubai“ startui Giedrius sako pasirinkęs neatsitiktinai: „Nuo pat pirmo albumui parašyto kūrinio žinojau, koks bus jo pavadinimas. Žinojau ir tai, kad visose albumo dainose bus galima išgirsti kažką dvigubo: ar jūreivišką palinkėjimą vėjo–vėjo, ar trapų stiklo karoliukų garsą „cak–cak“, ar tvirtą beldimą į duris „tuk–tuk“. Bet svarbiausia, į kiekvieną dainą norėjosi įdėti dvigubą dozę jausmo ir dvigubai noro, kad visi besiklausantys rastų šį tą pažįstamo ir artimo sau.“

„Tuk tuk“ – daina, kuri kviečia mėgautis subtilia, lengvai įsimenančia melodija, aranžuota Andriaus Bernatonio, ir pozityviu paties atlikėjo parašytu tekstu. O kartu su operatoriumi Žygimantu Kaminsku sukurtas vaizdinis–tekstinis klipas įprasmina visą Giedriaus per metus nueitą kelią: nuo tamsaus rūsio iki dangaus, nuo pirmų natų iki viso dvylikos kūrinių albumo, kurį jau šiandien galite išgirsti muzikos pasiklausymo platformose, o vasario 24–27 d.– rasti „Knygų mugėje“, „Muzikos salėje“ esančiame asociacijos AGATA stende.

Dainos „Tuk tuk“ premjera:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją