Pranešama, kad koncertas neįvyks dėl Gigi D’Agostino sveikatos bėdų ir net gi pasidalinta itin asmenišku žvaigždės kadru, kuriame jis įamžintas besiremiantis į vaikštynę.

„Nors iki paskutinių dienų buvo dedamos visos pastangos, kad šį šeštadienį „Žalgirio“ arenoje įvyktų Gigi D’Agostino koncertas, deja, dėl prastos atlikėjo sveikatos būklės ir rimtos ligos jis yra atšaukiamas“, – rašoma oficialiame „Žalgirio“ arenos puslapyje.

Gerbėjai raginami iki kovo 12 d. kreiptis į bilietų platintoją ir atgauti už koncertą sumokėtus pinigus.

Gigi D’Agostino koncertas turėjo įvykti 2021 metų lapkričio 20 dieną, tačiau dėl ligos pasirodymas buvo perkeltas į šių metų vasarį.

Gigi D'Agostino dar yra žinomas kaip muzikos magas, 2000-aisais metais sukūręs daug hitų, kurie ir dabar drebina pasaulinius festivalius bei vakarėlius, pranešime spaudai rašo organizatoriai.

Tokios jo dainos kaip „L'Amour Toujours“, „Another Way“, „La Passion“ yra klausomos ir atpažįstamos visame pasaulyje.

Nors Lento Violento atvyks į tiems laikams dedikuotą „Millenium 2000 Fest“ renginį, jis yra labai populiarus ir tarp jaunimo. Tokią sėkmę galėjo nulemti ir paskutinė jo daina, išleista su atlikėju iš Lietuvos Dynoro. Jų kūrinys „In My Mind“ sudrebino muzikos pasaulį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)