Atlikėja neslepia, jog šis laikotarpis jai kaip niekad įtemptas ir džiaugiasi, kad sulaukia daug palaikymo, o klausytojų meilė jai suteikia jėgų.

„Būsiu atvira – tokio įtempto laikotarpio dar niekada neturėjau, viskas lyg sukrito į vieną vietą, tačiau neabejotinai stiprina ir toks didžiulis palaikymas „Eurovizijos“ konkurse bei dainos „Call me from the Cold“ sėkmė. Juk galėjo būti visaip. Ši daina nebuvo standartinė ir džiaugiuosi tiek komandos darbu, tiek procesu, tiek ir pačiu savo progresu,“ – pranešime spaudai dalijasi atlikėja.

Šįkart ji pristato jau antrąjį savo albumą „Lipam“, kuris kviečia pasinerti į santykių tarp dviejų žmonių meilės etapus. Albumas „Lipam“ analizuoja jausmus nuo pirmo susižavėjimo, lengvos švelnios meilės iki nusivylimo, kaltės jausmo ir viską „perėjusios“ bei patikrintos meilės. Tad ir kūriniai yra labai įvairūs, išreiškiantys skirtingas emocijas bei jausmus.

Jau vasario 19-ąją vyksiančiame koncerte Rūta Loop kviečia išgirsti visų pamėgtas dainas iš pirmojo albumo, tokias kaip „We came from the Sun“, „Individual“, „Nenorim būt po vieną“ bei naujas, dar niekur negrotas dainas iš albumo „Lipam“.

„Su nekantrumu laukiu susitikimo su savo ištikimais klausytojais. Vis dar linksta kojos prisiminus pirmojo albumo pristatymo koncertą. Pažadu, viskas bus dar intymiau ir jaukiau. Pasimatykime jau visai greitai“ – kviečia atlikėja Rūta Loop.

Koncerte kartu gros ištikimieji Rūtos draugai bei Lietuvoje pripažinti muzikantai: Kasparas Meginis (klavišiniai), Paulius Vaicekauskas-plucando (bosinė gitara, moog) bei Aleksandras Rogoža (būgnai).

Šiandien Rūta kviečia klausytis jos naujo albumo muzikinėse internetinėse platformose bei laukia visų jau ateinantį šeštadienį, kai dainos nuskambės gyvai sostinės klube „Tamsta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)