Kaip rašo People.com, „SoFi“ stadione sekmadienį vykusiame renginyje pasirodė Dr. Dre, Eminemas, Mary J. Blige, Kendrickas Lamaras ir Snoop Dogg. Jų scena tapo visa uždengta aikštelė, o pakyla sukonstruota lyg baltų namų miestas su butaforinėmis gatvėmis bei automobiliais.

Pasirodymą pradėjo Snoop Dogg ir Dr. Dre su daina „The Next Episode“, po jos nuskambėjo hitas „California Love“. Tuomet eilė atėjo 50 Cent, kuris užkūrė tikrą vakarėlį dainuodamas kūrinį „In Da Club“ žemyn galva. Po jo scenoje pasirodė Mary J. Blige. Vėliau sekė Kendrickas Lamaras su hitu „Alright“ bei didžiuliu būriu juodai apsirengusių šokėjų.

Tačiau, panašu, labiausiai publika laukė retai šiuo metu matomo legendinio Eminemo. Šis scenoje sudainavo jam „Grammy“ ir „Oskarą“ laimėjusį kūrinį „Lose Yourself“.

Visas tą vakarą per šou atliktas dainas į gestų kalbą pirmąkart šio renginio istorijoje vertė kurtieji reperiai Seanas Forbesas ir Warrenas „WaWa“ Snipe'as. Dr. Dre dar prieš Supertaurę sakė, jog tai – viena ryškiausių akimirkų jo karjeroje. Eminemas taip pat neslėpė jaudulio – interviu metu, kuris pasirodė kiek anksčiau jis pasakojo, jog dainavimas tiesioginio eterio metu jam kelia didžiulį stresą, nes „susimovus tai žmonės prisimintų visą gyvenimą“.

Visą žvaigždžių pasirodymą galite pamatyti čia:

Varžybas stadione stebėjo ir princas Harry

Tarp daugybės tūkstančių žiūrovų stadione galima buvo matyti ne vieną žinomą veidą, tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė Sasekso kunigaikštis princas Harry. Jį į renginį atlydėjo ne žmona Meghan Markle, o pusseserė princesė Eugenie.

Harry, kuris 2020 m. persikėlė gyventi į Kaliforniją su žmona, yra didžiulis amerikietiškojo futbolo gerbėjas, tačiau šias varžybas gyvai stebėjo pirmąkart.

Tribūnose kameros užfiksavo ne tik juos, bet ir Jennifer Lopez su Benu Afflecku. Prieš 2 metus JLo šio renginio metu surengė ne ką mažiau įspūdingą šou su Shakira.

Taip pat stadione varžybas stebėjo aktoriai Dwayne'as Johnsonas-Uola, Charlize Theron, Seanas Pennas, Rebel Wilson, Willas Ferrellas ir Ryanas Reynoldsas, Mattas Damonas, Markas Wahlbergas, krepšinio legenda LeBronas Jamesas, Vanessa Bryant su dainininke Ciara, Jay-Z, Ellen DeGeneres, Justinas ir Hailey Bieberiai, Kendall Jenner su mylimuoju Benu Simmonsu bei daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją