Romantiška baladė, kurioje puikiai dera gyvi pianino ir gitaros garsai, skamba jaukiai ir raminančiai. Justino ir Jessicos balsai tobulai papildo vienas kitą ir pasakoja nuoširdžią istoriją apie dviejų žmonių jausmus, rašoma spaudos pranešime.

Prie klipo kūrimo prisidėjo puiki kinematografų komanda: Gabrielius Bagdonas, Jorūnė Vilkelytė, Matas Berniūnas ir Kristupas Zmejauskas.

„Kaip ir daina, taip ir klipas yra apie prisiminimus ir praeitį, draugystę ir nuolatinį klausimą „jei pabelstų į tavo duris praeitis, ar įsileistum?“, – kartu pasakoja kūrėjai.

„Dainoje su Jessica nusprendėme kalbėti apie situaciją, kaip visgi pasielgtume, jei į duris pasibelstų kažkas iš praeities, kažkas seniai pamiršto, galbūt įskaudinusio. Klipui sugalvojome du veikėjus, kurie praeityje buvo grupė, duetas, bet dėl tam tikrų priežasčių jų keliai išsiskyrė, bet iki šiol gyvena gerų laikų prisiminimuose.“

„Ar Įsileisi“, „Rugpjūtis“ ir kitos puikiai žinomos dueto dainos gyvai nuskambės balandžio 15 d. Kaune, Žalgirio arenoje vyksiančiame koncerte „Dainos be pavadinimo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją