Albume "Double Fantasy" yra trys naujos dainos, įskaitant "Walking on Ice", kurią J. Lennonas su žmona Yoko Ono (Joko Ono) parašė likus kelioms valandoms iki savo mirties.

Antrajame albume,"John Lennon/Plastic Ono band", sukurtame jau iširus "The Beatles", yra dvi naujos dainos - "Power to the People" ir "Do the Oz".

Tuo tarpu Tokijuje pirmadienį buvo atidarytas J. Lennono muziejus, kuriame eksponuojama 130 jam priklaususių daiktų - gitaros, fotografijos, drabužiai, dainų tekstų rankraščiai ir kitos relikvijos.

Muzikanto našlė Y. Ono sakė, kad Tokijas yra tinkama vieta muziejui, nors J. Lennonas ir užaugo Anglijoje, o vėliau gyveno Niujorke.

"Johnas ir aš įsimylėjome vienas kitą, susilaukėme vaiko, kuris yra lyg Rytų ir Vakarų sandūra. Be to, Johnas labai mylėjo šią šalį (Japoniją)", sakė Y. Ono, kuri gimė Tokijuje 1933 metais, o dabar gyvena Niujorke.

"Meilė yra labai svarbus veiksnys, kuris suburs mus į "pasaulinį kaimą". Taigi Japonija yra labai gera vieta pradžiai", sakė ji.

Praėjusį antradienį speciali komisija atmetė J. Lennono žudiko Marko Davido Chapmano (Marko Deividas Čapmano) prašymą lygtinai atleisti nuo bausmės prieš terminą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją