Įspūdingo pasirodymo metu Kauno „Žalgirio“ arenoje netrūko veiksmo – V. Bareikis pasirodė kartu su gimnastėmis, kurios demonstravo įspūdingus judesius, taip pat scenoje choreografiją pademonstravo šokių grupė „UP studija“ šokėjų būrys, o 8 Kambario narys Karolis Talutis prikaustė žiūrovų dėmesį skriedamas per areną skraidančiu kilimu, rašoma pranešime spaudai.

„Po pirmosios repeticijos pasikalbėjom su 8 Kambario vyrukais, kad toks keistas jausmas jog atskridom iš kitos planetos, kurioje „Kupranugaris“ jau yra puikiai žinoma daina ar net planetos hitas ir dabar belieka tik čia sudainuoti ir visiems tai pranešti, o per repeticiją dar net nenaudojome skraidančio kilimo… Buvau tikras, kad sujungus visas pasirodymo detales į vieną visumą efektas bus nepakartojamas.“, – apie planuotą pasirodymą pasakoja Vidas.

V. Bareikio lūkesčiai išsipildė su kaupu – arena šėlo ir kartu dainavo visiškai naują atlikėjų kūrinį „Kupranugaris“.

„Kai nuo pirmųjų sekundžių visa arena atsistojo ir pradėjo judėti vienu ritmu supratau, kad kartais žaibas trenkia 2 kart į tą pačią vietą. Pojūtis buvo net kažkiek stipresnis nei per „Ežero dugną“, o juk dainavom kupranugarį tik pirmą kartą. Jau laukiu gyvų koncertų kai publika puikiai mokės šią dainą ir dainuos kartu“, – pasakoja atlikėjas.

Pasirodymas muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A. 2021“ naujausiam kūriniui padėjo šoktelti į grojaraščių viršūnes.

„Kitą vakarą po apdovanojimų surengėme šventinę vakarienę namuose kartu su kolegomis ir mūsų antrosiomis pusėmis atšvęsti premjeros bei „Metų hip – hop“ statulėlės ir tada prasidėjo sprogimas peržiūrų prasme. Kol buvome pirtyje peržiūros „YouTube“ šoktelėjo nuo 50 tūkstančių iki 90 tūkstančių ir pirmos trendo vietos. Labai dėkojame visiems, kurie taip palaiko, keliasi dainą į savo „Spotify“ grojaraščius ar klauso visu garsu automobiliuose. Sulaukėme labai daug pozityvių atsiliepimų ir sveikinimų šios premjeros proga. Toks startas labai įkvepia prieš visą naujo albumo pasirodymą kurį planuoju jau kovo 30 dieną“, – džiaugiasi V. Bareikis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)