Dainininkei Beatrich M.A.M.A scena pastarąjį kartą puikių emocijų padovanojo 2018-aisiais: tuomet ji pelnė dvi prestižines statulėles geriausio metų proveržio ir metų dainos nominacijose, rašoma pranešime spaudai.

Pastarąjį apdovanojimą ji gavo už pasaulinio lygio hitą „Superstar“, kuris jaunai atlikėjai iš Šilutės atvėrė kelius į tarptautinę muzikos rinką. Beatrich koncertavo prieš dešimtis tūkstančių klausytojų, o Los Andžele ar Londone leido daugiau laiko nei Lietuvoje.

Talentinga atlikėja susidomėjo ir legendinis Nickas Gatfieldas, stipriai prisidėjęs prie Amy Winehouse, „Radiohead“, „Blur“ ir kitų garsiausių scenos vardų karjeros sėkmės. Sutartys su industrijos galingaisiais ir milžiniški Beatrich dainų perklausų skaičiai priminė pasaką. Lietuvė sparčiai judėjo į priekį, tačiau pasaulį netikėtai sustabdė virusas, ir visus planus teko atidėti.

Bet štai sausio 28 dieną Beatrich vėl žengs ant scenos ir tai įvyks Lietuvoje, Kauno „Žalgirio“ arenoje. Į M.A.M.A apdovanojimus susirinkusiai publikai ji pristatys naujausią savo kūrinį „Wishlist“. Tai bus pasaulinė šios dainos premjera.

„Pirmas žodis – jaudulys! Neapsakomas jaudulys! Dėl visko, kas šiuo metu vyksta pasaulyje, ant scenos nestovėjau 2 metus. Ir vien nuo minties, kad ant scenos grįžtu į savo šalį su daina, kuri dar neskambėjo niekur – priverčia mane drebėti iš laimės. Laukiu nesulaukiu visko nuo A iki Z. Šis pasirodymas jau kurį laiką buvo mano wishlist‘e”, – nuoširdžiai sako Beatrich.

M.A.M.A renginyje ypatingą naujieną taip pat pristatys Vidas Bareikis ir „8 Kambarys“, savo didžiausius hitus atliks Justinas Jarutis ir Jessica Shy, Jazzu, Vaidas Baumila, Evgenya Redko, FC Baseball, „jauti“, „Pikaso“, „The Roop“ ir daugelis kitų. Bilietus platina bilietai.lt. Organizatoriai primena, kad į areną bus galima patekti tik su galimybių pasais, dėvint privalomus respiratorius ir laikantis visų kitų tuo metu galiojančių saugumo reikalavimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)