Pirmoji „The Voice“ komisijos narė, norvegų atlikėja Ina Wroldsen atsisuko vos po pirmųjų sudainuotų eilučių. Netrukus mygtuko paspaudimu palaikymą Godai išreiškė ir likę projekto teisėjai.

Vaizdo įrašas su G. Levickaitės pasirodymu patalpintas ir „Youtube“ platformoje. Sausio 14 dieną paviešintas įrašas šiandien jau turi beveik 70 tūkstančių peržiūrų bei kone 80 susižavėjimo kupinų komentarų.

„Ji nuostabi“, „Puiku“, „Ji jau mano mėgstamiausia“, „Fantastika“ – palaikančių komentarų po įrašu negailėjo Godos talentu besižavintys žiūrovai.

Pasirodymą gyvai stebėję žmonės neslėpė jautrių emocijų ir Godai atliekant dainą braukė ašaras.

Delfi susisiekus su Goda, mergina teigė, kad dalyvavimą projekte prisimena lyg per miglą, o apie nutikusią sėkmę suvokė tik praėjus kuriam laikui.

„Norvegijoje gyvenu daug metų, jau net nebeskaičiuoju, – sako Goda. – Projekte norėjau sudalyvauti nuo pat vaikystės. Užaugau žiūrėda „Lietuvos balsą“ ir visada norėdavau išbandyti ir aš savo jėgas. Bet niekada neišdrįsdavau, visada pagalvodavau, ką žmonės pamanys, ką sakys. Tik dabar supratau, kad nieko nepasieksiu, jeigu visada galvosiu apie kitų žmonių nuomones, o ne apie tai, ko pati noriu. O kalbant apie tą vakarą, kuomet dalyvavau „The Voice“... Tiesą sakant, aš beveik nieko nepamenu. Taip jaudinausi, kad atrodo, jog kažkur išskridau. Ir kad visa komisija atsisuko supratau tik dainai pasibaigus. O kad suvokčiau viską, prireikė dar kelių savaičių.“

Tuo tarpu šį sekmadienį LNK ekranuose vėl tęsis naujo projekto „Lietuvos balsas. Kartos“ aklosios perklausos.

Praėjusią savaitę „Lietuvos balsas“ tapo žiūrimiausia laida šalyje, antrąją akląją perklausą stebėjo net 596 tūkst. žiūrovų. Išskirtiniame, pirmą kartą pasaulyje pristatomame formate į sceną lipa ne pavieniai atlikėjai, o muzikos suvienyti skirtingų kartų atstovai: tėvai ir vaikai, mokytojai ir jų mokiniai ar tiesiog muzikuojantys kolegos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)