„Rašydama savo dainų tekstus ir melodijas visuomet ieškau kitų, naujų spalvų savo kūryboje ir žinau, jog ši daina išsiskirs iš iki šiol išleistų kūrinių“, – dalijasi Jessica. „Dainoje jaučiamas devintojo dešimtmečio prieskonis, kartu su juo norisi iš lėto linguoti į ritmą pagal neįpareigojančius žodžius. Rašydama dainą įsivaizdavau kaip naktį važiuoju tamsiomis gatvėmis – „kol baigia jau užmigti mano miestas“ – praradusi laiko nuovoką su žmogumi šalia manęs, kai niekas nežino, kur šią minutę esu ir kaip jaučiuosi“, – apie dainos reikšmę pasakoja atlikėja.

„Šokam Lėtai“ muzikiniame klipe Jessica įkomponavo ir asmeninius vaizdo įrašus iš kelionės Čikagoje, kur užfiksavo naktinį miesto gyvenimą. „Esu dėkinga filmavimo komandai, kurie prisidėjo prie dainos muzikinio klipo, interpretuodami dainą savaip. Manau, jog kūrinio vizualai puikiai papildo muziką, sukurdami kinematografišką, filmo aikštelę primenančią erdvę miesto fone“, – šypsosi Jessica.

Kaip rašoma spaudos pranešime, šiais metais Jessica Shy yra nominuota „Metų pop atlikėjos“ ir „Metų dainos“ M.A.M.A. apdovanojimų nominacijose. Atlikėja atskleidžia, kad jos debiutinį albumą sudarys 8 dainos, kurios klausytojui leis nardyti tarp įvairių nuotaikų ir minčių. Albumą leidžia „OpenPlay“ įrašų kompanija. O jau ateinantį pirmadienį dainininkė skelbs apie vieną didžiausių bendrų projektų kartu su Justinu Jaručiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją